Ο πιο αποφασιστικός

Ο αγώνας της Κυριακής με την Ομόνοια, είναι ο πιο αποφασιστικός από τους τρεις που απομένουν μέχρι το τέλος, για τη διασφάλιση μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.  Αν η ομάδα μας κάνει το διπλό στο ΓΣΠ, τότε ουσιαστικά κλειδώνει τη δεύτερη θέση, και ανάλογα από το αποτέλεσμα μία μέρα νωρίτερα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Νίκη δική μας και νίκη του ΑΠΟΕΛ κλειδώνει και μαθηματικά εισιτήριο για την Ευρώπη. Νίκη δική μας και νίκη ή ισοπαλία της ΑΕΚ, δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιγνίδι Ανόρθωση – ΑΕΚ μία αγωνιστική αργότερα, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θα σκεφτόμαστε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, σενάριο όμως αρκετά απομακρυσμένο. Το καταστροφικό θα ήταν η ΑΕΚ, ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο αγώνων, να μειώσει τη διαφορά από εμάς, γεγονός που θα φέρει ακόμη περισσότερη μουρμούρα και άγχος στις τάξεις της ομάδας.

Το παιγνίδι της Κυριακής μπορεί να κρίνει πολλά, μπορεί όμως να μην κρίνει και τίποτα. Με νίκη μας όμως, κάνουμε ένα σημαντικό και αποφασιστικό βήμα για διατήρηση της δεύτερης θέσης και απεμπλοκής μας από τις οποιεσδήποτε δυσάρεστες σκέψεις και καταστάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ