Ξεκίνησε η προπώληση με Ομόνοια

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση της ομάδας μας ενημερώνει τον κόσμο ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έχει ξεκινήσει σήμερα το πρωί. Η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η προπώληση για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια, που θα γίνει την Κυριακή 28 Απριλίου στις 17:00 στο ΓΣΠ, ξεκίνησε σήμερα το πρωί.

Οι οπαδοί μας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο του σταδίου. Περισσότερες οδηγίες αναφορικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, τους χώρους στάθμευσης και γενικά τα μέτρα ασφαλείας θα ανακοινωθούν από την Αστυνομία.

 Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα €15 για τα κανονικά και στα €10 για τα μαθητικά. Παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου. Για τους φίλους της ομάδας μας θα ανοίξει ταμείο την ημέρα του αγώνα ακριβώς έξω από τη Νότια κερκίδα. Τόσο τα ταμεία όσο και οι είσοδοι του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 15:30.

 Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας στη Λάρνακα γίνεται από το περίπτερο «Το πρωτότυπο» το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή απέναντι από τον Ερυθρό Σταυρό.

 Σημεία προπώλησης:

 ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212

 ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

 Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ