Η Νταμπλούχος ΝΟΑ/Ανόρθωσις!

Μετά το πρωτάθλημα, ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου/Ανόρθωσις πήρε και το κύπελλο στην πετόσφαιρα Β΄κατηγορίας γυναικών!

Οι κοπέλες μας, όπως και στο πρωτάθλημα, έτσι και στο κύπελλο, ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα. Παρότι έχασαν το πρώτο σετ, έφεραν τούμπα το παιχνίδι, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία μας το νταμπλ!

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με δύναμη και πάθος με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς. Πιο κοντά βρέθηκε η ομάδα μας που είχε τις ευκαιρίες αλλά ο Παφιακός παίζοντας πιο καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ ο Παφιακός συνέχισε να παίζει πολύ καλά όμως η Μεγάλη Κυρία ανέβασε την απόδοση της προηγήθηκε με 16-13 και από εκεί και πέρα είχε το πάνω χέρι μέχρι το τέλος του σετ το οποίο κέρδισε με 25 – 16.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο τρίτο σετ . Διατηρούσαμε συνεχώς μια διαφορά τριών πόντων στο σκορ όμως στα τελικά στάδια του σετ ο Παφιακός πλησίασε στο 23-21. Πιο ψύχραιμες οι παίχτριές μας επεκράτησαν με 25-22 και πήραν το προβάδισμα με 2-1.

Ο Παφιακός προ του φάσματος της ήττας έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το αποτέλεσμα όμως η σοβαρότητα που διέκρινε τις πετοσφαιρίστριές μας, μας έδωσε προβάδισμα 21-15 και 23-18. Ο Παφιακός έκανε την μεγάλη αντεπίθεση μειώνοντας σε 23-22 όμως πιο απιφασισμένες οι παίκτριές μας κέρδισαν το σετ με 25-23 και τον αγώνα με 3-1 σετ!

Δηλώσεις
Μυροσλάβα Γκρύμπαν: “Ολοκληρώσαμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Κερδίσαμε το Κύπελλο γιατί παίξαμε καλύτερα. Ο Παφιακός έχει σπουδαία ομάδα, το απέδειξε άλλωστε σε όλους τους τελικούς που παίξαμε φέτος. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν από την αρχή της χρονιάς, συγχαρητήρια και στις παίκτριες του Παφιακού που έδειξαν χαρακτήρα και πάθος πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν καριέρα στον μέλλον. Είναι μεγάλη στιγμή για το βόλεϊ του σωματείου μας, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει και τους δύο φετινούς τίτλους. Είναι μοναδική και μεγάλη στιγμή.

Διακύμανση του σκορ:

1ο σετ: 8-6, 16-15, 21-19, 23-25
2ο σετ: 7-8, 16-13, 21-15, 25-16
3ο σετ: 8-4, 16-12, 21-18, 25-22
4ο σετ: 8-5, 16-12, 21-15, 25-23

ΝΟΑ/Ανόρθωσις (Μυροσλάβα Γκρύμπαν): Κοντού, Παρλά, Ονησιφόρου, Γκρύμπαν, Αλεξάνδρου, Κουμπαρή (λίμπερο) Κωνσταντίνου, Σοφοκλέους (Κατσουνωτού, Λούτσιου).
Παφιακός (Ντράγκαν Μιλόσεβιτς): Aντ. Θεοτή, Χαραλάμπους, Α.Θεοτή, Πέτρου, Δημητρίου, Χριστοδούλου (λίμπερο) Λάρδου (Μπέροβα)

Πιο κάτω, οι πετοσφαιρίστριές μας με τα μετάλλια τους πανηγυρίζουν το τρόπαιο:

NOA kypello

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ