Με αλλαγές η εντεκάδα

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο μας αγώνα, απέναντι και πάλι στην Ομόνοια, θα παραταχθεί σήμερα η Μεγάλη Κυρία στο πολύ σημαντικό παιγνίδι του ΓΣΠ. Οι πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει και σήμερα ο Πάμπος Χριστοδούλου, θα φέρουν νέα πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα, αλλά ο στόχος της νίκης δεν αλλάζει, νίκη που έχουμε να δούμε από τις 27 Φεβρουαρίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάστρου, ενώ το αμυντικό κεντρικό δίδυμο αναμένεται να αποτελούν οι Ίλιτς – Κόλιν. Στην άμυνα δεξιά θα βρίσκεται ο Ντουάρτε και αριστερά ο Αβραάμ. Και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ήταν τιμωρημένοι.

Στη μεσαία γραμμή, θέση επιτελικού χαφ αναμένεται να πάρει ο Λαμπάν και πίσω του θα βρίσκονται οι Αλέξα – Σκοπελίτης. Αν ο Γάλλος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες, τότε τη θέση του θα πάρει ο Οχαγιόν.

Στην επίθεση τώρα, σημαντικότατη είναι η απουσία Λαβόρδε, αλλά ο Πάμπος έχει στη διάθεσή του Ιτζάγκι και Ρέζεκ. Οι δύο τους αναμένεται να βρίσκονται στη βασική εντεκάδα, και από εκεί και πέρα, ο τρίτος αναμένεται να είναι ο Κάλβο, καθώς είναι ο μόνος καθαρά ακραίος αμυντικός μετά την απουσία Λαβόρδε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ