Μειώστε και άλλο την τιμή να έρθει κόσμος

Κακά τα ψέματα, με την ομάδα μας στο -6 με τέσσερις αγώνες να απομένουν και με την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα έρθει αρκετός κόσμος στα επόμενα παιγνίδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος μέχρι τη λήξη της χρονιάς.

Ιδιαίτερα στο παιγνίδι με την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο, η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα. Και όμως, υπάρχουν οι λύσεις για να δοθούν κίνητρα στον κόσμο να βρεθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πρώτο, η τιμή των €15 για τα εισιτήρια είναι αρκετά υψηλή. Ας μειώσουν τη τιμή στα €10 τα κανονικά και €5 τα μαθητικά, και σίγουρα αυτό θα φέρει περισσότερο κόσμο στο παιγνίδι.

Δεύτερο, μπορεί να γίνει ένα ενιαίο πακέτο για τα δύο παιγνίδια που μένουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Με μία τιμή γύρω στα 20 Ευρώ για παράδειγμα, μπορεί να δοθεί μεγάλο κίνητρο στον κόσμο να πάρει θέση για τα δύο παιγνίδια που απομένουν, και με την ομάδα να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της στο τελευταίο παιγνίδι, ασχέτως της κατάληξης του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο όμως, €15 το εισιτήριο όπως είναι η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα και δεδομένης της οικονομικής κρίσης είναι αρκετά και σίγουρα θα κρατήσουν μακριά από το γήπεδο πολύ κόσμο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ