Κοιτάξτε πώς την καταντήσατε

Η Ανόρθωση φτάνει… αισίως στα πέντε χρόνια χωρίς τίτλο και μηδαμινής διάκρισης στην Ευρώπη. Μάλιστα, το… πάρτι δεν τελειώνει εδώ, αφού το κερασάκι στην τούρτα θα είναι και η μη συμμετοχή της ομάδας μας στο Εuropa League του χρόνου. Μακάρι να βγούμε λανθασμένοι και ψεύτες, αλλά αυτό είναι κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό, αν αναλογιστούμε την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζουμε αγωνιστικά τους τελευταίους 1,5-2 μήνες.

Κάνουν πάρτι πάνω στα ερείπια
Οι πρώτοι που φταίνε για τα σημερινά μας τα χάλια δεν είναι ούτε οι προπονητές, ούτε οι ποδοσφαιριστές, αλλά οι ίδιοι οι διοικούντες. Αυτοί είναι που έχασαν την μπάλα και που έχουν σαπίσει την ομάδα μας. Εδώ και πέντε χρόνια κάνουν πάρτι πάνω στα ερείπια που άφησαν οι διαπλικτισμοί τους για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για τα συμφέροντα της ομάδας.

Φταίνε όλοι, εκτός από εσάς
Αφού κατορθώσαμε να χάσουμε τον τίτλο μέσα από τα χέρια μας, άρχισαν την προσφιλή τους τακτική, να κατηγορούν τους πάντες εκτός από τους ίδιους τους εαυτούς τους. Πρώτα τους έφταιξε ο Μπλάζιτς για τον αποκλεισμό από την Ντίλα Γκόρι (τον οποίο ακόμα πληρώνουμε), μετά τους έφταιξε ο Ρόνι Λέβι επειδή ουσιαστικά δεν μπόρεσαν, όχι να ελέγξουν το παρασκήνιο αλλά αν μη τι άλλο να βάλουν ένα τέλος κόντρα στους υπόγειους χειρισμούς της διοίκησης του ψόφιου ΑΠΟΕΛ που τελικά σήκωσε το πρωτάθλημα όπως μας το διαλαλούσε (!), ενώ μετά που χάθηκε ο τίτλος θυμήθηκαν να φταίξουν τη διαιτησία. Χτες, ακούσαμε και το άλλο κουφό, τους έφταιξαν οι παίκτες!!!

Πιάσαμε πάτο
Η Ανόρθωση έπιασε πάτο. Δεν θέλουμε να μας κάνετε ΑΕΚ Αθηνών. Φτάνει πια αυτή η κοροϊδία. Είναι καιρός όλοι οι Ανορθωσιάτες να ξυπνήσουμε για το καλό της ομάδας μας. Το ότι είμαστε ήσυχοι και αποσιωπούμε καταστάσεις δεν κάνει καλό, αλλά χειροτερεύει τον καρκίνο που έχει καταστρέψει μέσα σε πέντε χρόνια την ομάδα μας. Την έχετε κάνει αγνώριστη. Μας έχουν κάνει περίγελο σε Κύπρο και Ευρώπη. Αν αγαπάς την ομάδα κ. Κάκο, που δεν το αμφισβητούμε, είναι καιρός να φύγεις. Να μην εμπλακείς ξανά διοικητικά. Αν θέλεις να στηρίζεις την ομάδα, να εισφέρεις οικονομικά στηρίζοντας τους νέους που θα αναλάβουν. Αν θα επιτρέψετε δηλαδή σε οποιοδήποτε να έρθει, χωρίς απειλές και εκφοβισμούς. Η Ανόρθωση δεν ανήκει σε κανέναν αλλά στον κόσμο, στην Αμμόχωστο.

Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Τιμούρ
Αρκετά παραμυθιάζετε τον κόσμο. Μετά τη φυγή του Ρόνι Λέβι, είχαν αφήσει να “διαρρεύσει” προς τα ΜΜΕ πως έγινε πρόταση στον Τιμούρ Κετσπάγια για να επιστρέψει, όμως πήραν αρνητική απάντηση. Αυτό ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ποτέ. Διότι πολύ απλά, ο Κετσπάγια δεν προσεγγίστηκε, τουλάχιστον επίσημα από τη διοίκηση. Έγιναν προσπάθειες μέσω τρίτων, αλλά και αυτό πάλι φανερώνει την έλλειψη ευθύνης και το πόσο ασόβαρα άτομα διοικούν την ομάδα μας.

Φταίμε κι εμείς
Κατά τα άλλα, μιλάνε για ενότητα κι ένα σωρό αηδίες, αλλά αυτό δεν είναι για το καλό της Ανόρθωσης. Όσοι αποσιωπούν καταστάσεις είναι συνυπεύθυνοι. Το να αφήνεις πίσω σου τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έγιναν στην ομάδα, μας κάνει αυτόματα και εμάς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα μαύρα μας τα χάλια.

Αλλαγή εδώ και τώρα
Τον Μάιο πρέπει να μπει οριστικά ένα τέλος στην μαύρη εποχή της Ανόρθωσης. Να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Η Ανόρθωση έχασε την αίγλη της από τους ερασιτεχνισμούς σας κύριοι. Είναι καιρός να φύγετε να αναλάβουν άλλοι. Και μην πει κανείς “μα ποιος να αναλάβει”, γιατί μας κάνουν να μοιάζουμε μικρή ομάδα χωρίς κόσμο. Είμαστε η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο σε οπαδούς. Αν είναι δυνατόν, σοβαρευτείτε. Είμαστε η Ανόρθωσις. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ