Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου

Η επίσημη Ανόρθωση ανακοίνωσε πως μετά από απόφαση της ολομέλειας του Δ.Σ, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Μαίου, όπου θα παρουσιαστούν τα οικονομικά δεδομένα του σωματείου. Η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση της συνεδρίας της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου στις 23 Απριλίου 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ»  ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ,  συγκαλεί δυνάμει του άρθρου 9.1.5 του Καταστατικού του Σωματείου, Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» (ισόγειο θεωρείων ανατολικής πλευράς) που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ημερήσια Διάταξη της Συνέλευσης έχει ορισθεί ως ακολούθως:

1. Ομιλία του Προέδρου Σάββα Κάκου.

2. Παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου και του προϋπολογισμού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

3. Συζήτηση για το οικονομικό  μέλλον του Σωματείου

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμει των καταστατικών άρθρων 9.2.4 και 9.2.26 δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο μέχρι και την τρέχουσα χρονιά. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.

Επιπλέον, δυνάμει του άρθρου 9.2.34 του Καταστατικού οποιοδήποτε Μέλος δικαιούται να υποβάλει θέματα προς συζήτηση στη Συνέλευση, νοουμένου ότι αυτά θα σταλούν γραπτώς προς τον Εκτελεστικό Σύμβουλο του Σωματείου τουλάχιστον εφτά (7) μέρες πριν τη διεξαγωγή της Συνέλευσης.

Σημειώνεται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει μοναδικό σκοπό να εξετάσει την οικονομική κατάσταση του Σωματείου, ενώ σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου θα ακολουθήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ