Καλείται και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα

Στο τρίτο του παιγνίδι στον πάγκο της ομάδας, ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα όσο αφορά την βασική εντεκάδα για το παιγνίδι με την Ομόνοια. Σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τους Αβραάμ και Ντουάρτε, ενώ δεν αναμένεται να προλάβουν το παιγνίδι Ρέζεκ και Ιτζάγκι, με τον Ισραηλίτη να έχει κάποιες πιθανότητες περισσότερες να αγωνιστεί.

Με τους δύο ακραίους αμυντικούς εκτός, η μόνη λύση που απομένει είναι ο Άντιτς, ο οποίος θα πάρει θέση σε ένα από τα δύο φτερά. Μάλλον το αριστερό, με τον Κόλιν να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί και πάλι ως ακραίος αμυντικός από τα δεξιά. Η άλλη εναλλακτική, είναι να πάει ο Λαμπάν αριστερά και ο Άντιτς δεξιά, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στην επίθεση τώρα, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν προλάβει κάποιος από τους επιθετικούς το παιγνίδι. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε ο μόνος σίγουρος είναι ο Λαβόρδε, και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι λύσεις των Κάλβο, Ρονκάτο, Οκκά. Επειδή μέχρι σήμερα ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν κατάφερε σε κανένα από τα παιγνίδια που ήταν στον πάγκο, να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι έχει στο μυαλό του. Αυτό θα ξεκαθαρίσει κάπως τις ερχόμενες ημέρες.

Θα απουσιάσει και επίσης ο Βαλβέρδε ο οποίος τιμωρήθηκε με κόκκινη στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, και σίγουρα θα χάσει και τα δύο παιγνίδια με την Ομόνοια που ακολουθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ