Κάλεσμα από τις κοριτσάρες μας

Ενώ η προσοχή των Ανορθωσιατών επικεντρώνεται, δικαίως, στην κατρακύλα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένα άλλο τμήμα του σωματείου, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα, έχει αύριο παιγνίδι όπου το έπαθλο είναι το Κύπελλο και συνάμα το double. Οι κοριτσάρες της ομάδας, που μας έκαναν περήφανους φέτος με τις επιδόσεις τους, έχουν αύριο ανάγκη τη στήριξη του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου στο «Κίτιον» απέναντι στον Απόλλωνα, και χρέος μας είναι να βρεθούμε δίπλα τους. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου για το παιγνίδι:

«Αύριο Τρίτη (30/4) και ώρα 20:00, η Πετοσφαιρική Ομάδα Γυναικών της Ανόρθωσης, θα δώσει την μάχη για ακόμα ένα τίτλο. Αντιμετωπίζει στο κλειστό “Κίτιον” της Λάρνακας, τον Απόλλωνα Λεμεσού στον Τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Μετά από την αήττητη κατάκτηση του Πρωταθλήματος, με 20 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι κοπέλες μας έχουν την ευκαιρία να κλείσουν ιδανικά την χρονιά, κατακτώντας το 6ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας και παράλληλα κάνοντας το “double”. Στο ίδιο μάλιστα γήπεδο, όπου πέρσι κατέκτησαν και πάλι το τρόπαιο, αγωνιζόμενες ενάντια στον ίδιο αντίπαλο, τον Απόλλωνα.

Η Ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το αυριανό παιχνίδι, χθες ήταν μέρα ξεκούρασης, και σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση γνωριμίας της με το γήπεδο του αγώνα, διάρκειας 1,5 ώρας.

Καλούνται οι φίλοι της ομάδας, να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις κοπέλες μας, βοηθώντας τες να φτάσουν σε ακόμα μια σημαντική κατάκτηση και να φέρουν στο Σωματείο μας ακόμα ένα τίτλο στην Πετόσφαιρα.

Εισιτήρια για τον Τελικό θα υπάρχουν στο γήπεδο του αγώνα (κανονικά 5 ευρώ, μαθητικά δωρεάν)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ