Δικαστική απόφαση: Κλείνουν τα γήπεδα Φούτσαλ!

Νέο χτύπημα στην ομάδα μας από τη “Δικαιοσύνη” και συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Με διάταγμά του, απαγορεύει στην εταιρία που έχει την ευθύνη των γηπέδων Φούτσαλ, στα βοηθητικά του Αντώνης Παπαδόπουλος, να τα λειτουργεί.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής πέριξ των γηπέδων Φουτσαλ, κινήθηκαν δικαστικά καθώς – όπως ισχυρίζονται – ενοχλούνται από την ηχορύπανση και την φωτορύπανση των προβολέων.  Το δικαστήριο δικαίωσε τους κατοίκους και απαγόρευσε τη λειτουργία των εγκαταστάσεων (μαζί με τα κυλικεία και τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις) καθώς παράνομα έχουν ανεγερθεί σε οικιστική περιοχή.

Τα γήπεδα αυτά, έχουν ανεγερθεί από ιδιωτική εταιρία και χρησιμοποιούνται από τη συγκεκριμένη εταιρία μετά τις 6 το απόγευμα. Προηγουμένως, τα εκμεταλλεύεται το κλιμάκιο Λάρνακας των Ακαδημιών ποδοσφαίρου μας ως γήπεδα προπονήσεων, ενώ τα Σαββατοκύριακα διεξάγονται και οι συναντήσεις για το πρωτάθλημα Grassroots της ΚΟΠ.

Η γη στην οποία βρίσκονται είναι τουρκοκυπριακή και έχει παραχωρηθεί στο Σωματείο μας από τη Δημοκρατία. Δεν είχαμε εξασφαλίσει πολεοδομική άδεια ή άδεια οικοδομής, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των εγκαταστάσεων σε τουρκοκυπριακή γη στην Κύπρο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ