Θα απέχει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ από τα επόμενα παιγνίδια

Αποχή από τα πέντε παιγνίδια που μένουν μέχρι την λήξη της χρονιάς, αποφάσισε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ που αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου εδώ και δυο μέρες διαβάζει,ακούει και παρακολουθεί τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν. Να ξεκινήσουμε από την νέα αποτυχία της ομάδας (με την συμβολή ΚΑΙ τρίτων); Με τα όσα προηγήθηκαν μετά και τα φόρτωσαν σε μας;  Ή στα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν μέχρι και τώρα ; Πραγματικά δεν έχουμε πλέον λόγια. Γίνεται ένας(2ος) ανελέητος πόλεμος ενάντια στον Παν.Συ.Φι (μετά απ’ αυτό της Ντίλα) αλλά αυτό που μας πληγώνει περισσότερο είναι το τι θεωρούμαστε για την κοινωνία. Σε μια κοινωνία που βλέπετε όλοι τι συμβαίνει πραγματικά και η «δικαιοσύνη» δεν είναι απολύτως πουθενά.

Ο Παν.Συ.Φι αποφάσισε μετά από έκτακτη συνεδρία πως θα απέχει από τους επόμενους αγώνες για θέματα αρχής και τιμής. Για μας η Ανόρθωση δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Για μας είναι ιδέα , αρρώστια και ολόκληρη μας η ζωή. Όμως για να προστατέψουμε το Σωματείο μας αλλά και τα μέλη μας θα προχωρήσουμε σ’αυτήν την πράξη με ελαφριά την καρδία. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλη κοροϊδία, γιατί η υπομονή μας εξαντλήθηκε εδώ και δύο μήνες. Απλά χάρη στις αντοχές που δείξαμε όλο αυτό τον καιρό καταφέραμε με τιτάνιες προσπάθειες (μπας και αλλάξει κάτι) να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους και να στηρίζουμε όπως πάντα. Όμως τώρα τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά και δεν θα πέσουμε θύμα αυτής της παγίδας. Αρκετός κόσμος θα ψάξει τον αποδιοπομπαίο τράγο του, στο φάσμα της αποτυχίας, και αυτοί θα’  μαστε εμείς γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε ταυτότητα και τα λέμε όλα με το όνομα τους. Όχι κύριοι δεν θα σας κάνουμε αυτή τη χάρη. Τώρα με την δική μας απουσία θα δείτε και την ανάποδη πλευρά. Δεν θα επεκταθούμε απλά να μας θυμηθείτε.

Όσον αφορά την αστυνομία και το γίνετε τις τελευταίες δύο μέρες είναι πραγματικά απίστευτο. Κινείτε σε ρυθμούς που δεν κινήθηκε ούτε στα πιο μεγάλα ζητήματα στην Κύπρο. Έκανε 9!! συλλήψεις , καταζητούνται κι’ άλλοι λέει. Αυτοί όλοι που τους ξέρει όλος ο κόσμος για το τι έκαναν στη Κύπρο και στον κόσμο που υποφέρει δεν τους είδαμε να καταζητούνται ούτε να περνούν έστω και μια νύχτα στο κελί( έτσι για τα τυπικά). Ο οπαδός όμως εξαήμερες και προσωποκρατήσεις και να δούμε μέχρι που θα πάει αυτή η κουβέντα. Αυτά αηδιάσαμε, αυτά μισήσαμε και γι’ αυτό το τονίζουμε για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση πως ο Παν.Συ.Φι ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ.

Υ.Γ. Κάποιοι παλιοί παράγοντες τουΣωματείου (αυτοί ξέρουν) παραμονεύουν και σε κάθε αποτυχία προσπαθούν να ξαναβρεθούν στο προσκήνιο ως μεγάλοι «σωτήρες». Με αυτούς θα τα πούμε πολύ σύντομα.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΝΤΟΥ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ