Η καινούρια μέρα

Το -8 από το ΑΠΟΕΛ είναι απαγορευτικό για σενάρια τίτλου, καθώς ο Θεός κοιμήθηκε μία φορά φέτος, δεν θα κοιμηθεί και δεύτερη. Από αύριο λοιπόν ξημερώνει μία νέα ημέρα, η οποία μας φέρνει να διεκδικούμε με ΑΕΚ και Ομόνοια τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Είμαστε ρεαλιστές, και για αυτό αναγνωρίζουμε ότι κατά 99%  η υπόθεση τίτλου έχει τελειώσει απόψε.

Το σημαντικό πλέον, είναι η συνέχεια μέχρι να τελειώσει αυτή η χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές που για 20 αγωνιστικές είχαν την ομάδα στη φυσική της θέση, βλέπουν τους κόπους του πρώτου μισού του πρωταθλήματος να μετατρέπονται σε εφιάλτη, κάτι το οποίο και οι ίδιοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ας σηκώσουν τα μανίκια λοιπόν, έστω και τώρα, και να κατανοήσουν ότι αυτή η χρονιά δεν μπορεί να γίνει πιο καταστροφική. Ας κάνουν τα πάντα σε αυτά τα τρία παιγνίδια που απομένουν για να πάρουν τις τρεις νίκες που θα δώσουν τη δεύτερη θέση και να σώσουν τη χρονιά. Και εκείνο το 1% για τον τίτλο που απομένει, ας το «διεκδικήσουν» στους αγώνες που έρχονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ