Επιτέλους νίκη, και ότι βγει

Με την πλάτη στον τοίχο, η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, την Ομόνοια. Η διαφορά του -6 από το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη με μόνο τέσσερα παιγνίδια να απομένουν, και οι ρεαλιστικές μας ελπίδες για τίτλο είναι να στους επόμενους τρεις αγώνες, μέχρι τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική, η διαφορά να πέσει στους τρεις. Και για να γίνει αυτό, η Ανόρθωση θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες και το ΑΠΟΕΛ να έχει τουλάχιστον μία ήττα.

Δεν γελιόμαστε και ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μάλιστα, με τη φόρα που έχουν οι ομάδες της τετράδας αυτή τη στιγμή, είναι πιο εύκολο να πάμε κάτω αντί πάνω. Όμως, παρά την πίκρα των τελευταίων μηνών, δεν πρέπει να παραδώσουμε, για τα καλά, τα όπλα.

Η ομάδα πρέπει επιτέλους να κάνει μία νίκη, και να περιμένει το παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ και ότι βγει. Αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα είναι τα διπλά παιγνίδια μεταξύ Ανόρθωσης – Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, και για να έχουμε κάποιες ελπίδες, πρέπει να προχωρήσουμε σε δύο νίκες επί της Ομόνοιας και ότι βγει.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου για ακόμη ένα παιγνίδι θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, κάτι που δυσκολεύει πολύ το έργο του. Πρέπει όμως αυτοί που θα αγωνιστούν, να δώσουν τα πάντα για τις συνεχόμενες νίκες, και όπως είπαμε, ότι βγει στην πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ