Εμπάθεια «Φιλελεύθερου» προς Ανόρθωση

Στο σημερινό ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου» για τα ποσά που δίνει η CYTA στα σωματεία ως χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα, αναφέρεται πως στην ομάδα μας δόθηκε μισό εκατομμύριο ευρώ ως  χορηγία για τους εορτασμούς των εκατοντάχρονων. Όπως αναφέρει η διοίκηση σε σημερινή της ανακοίνωση, δόθηκε το ποσό στην ομάδα μας αλλά αυτό το ποσό καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις για τα 100χρονα, που διήρκεσαν δύο χρόνια.

Η εμπάθεια του συγκεκριμένου δημοσιογράφου όμως, φαίνεται στην υποσημείωση που βάζει για το ποσό αυτό. Αναφέρει λοιπόν ο κύριος Πέτρος Θεοχαρίδης: Μισό εκατομμύριο έδωσε για τους εορτασμούς των 100 χρόνων της Ανόρθωσης (η απόφαση λήφθηκε σε μερικά λεπτά μετά από τηλεφώνημα τότε από το Προεδρικό).

Ναι κύριε Θεοχαρίδη, μία τέτοια συμφωνία έκλεισε σε μερικά λεπτά. Αφήνεις να εννοηθεί ότι η CYTA δεν ήθελε να χορηγήσει τις εκδηλώσεις, από τις οποίες πληροφοριακά πήρε πολλαπλάσια οφέλη, και για να γίνει αυτό έπεσε τηλεφώνημα από το Προεδρικό του Χριστόφια. Το Προεδρικό, που για όσους δεν ξέρουν, πρωτοστάτησε σε κάτι που αφορά τα βοηθητικά της ομάδας μας (για αυτό θα επανέλθουμε σε μεταγενέστερη φάση).

Απλά να πούμε, ότι η CYTA έδωσε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου (ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Γ΄κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Δ΄κατηγορία), 410 χιλιάδες (!) Ευρώ για διαφήμιση και τηλεοπτικά δικαιώματα. Και δεν θα έδινε μισό εκατομμύριο (που είναι και λίγο), για να είναι χορηγός στα 100χρονα του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου… Η εμπάθεια σε όλο της το μεγαλείο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ