Εκ φύσεως… παράγκα!

Περήφανοι Ανορθωσιάτες,

Το περασμένο Σάββατο χάθηκε η ευκαιρία να μπούμε ξανά στο κυνήγι του τίτλου. Ο λόγος που δεν κερδίσαμε δεν είναι ένας. Ο πιο σημαντικός όμως είναι ο καραφλός κοντός με το σφυρί. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα αυτό όμως. Μετά το παιχνίδι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος ανακοινώσεων και από τις δύο πλευρές. Αυτοί οι “εκ φύσεως ανώτεροι” κοροϊδευαν μια ολόκληρη εβδομάδα για τις ανακοινώσεις της Διοίκησης και ήρθαν προχθές να μας επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά ότι είναι εντελώς ηλίθιοι και ότι το μυαλό τους είναι σαπισμένο.

Δυστυχώς ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο κτένι. Το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει καταντήσει αηδιαστικό αφού από το 1926 και έπειτα όλα περιτριγυρίζουν γύρω από το “εκ φύσεως ανώτερο” παράρτημα. Όλα ελέγχονται από τους “εκ φύσεως ανώτερους” και κάθε χρόνο αυτό επιβεβαιώνεται και με το παραπάνω. Αηδία!
Δεν είναι τυχαίο που καταργήθηκε η διαβάθμιση τη χρονιά 1956-57. Ως δια μαγείας τερμάτισε τελευταία η ομάδα του αποέλ.
Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΠΟΠ δέχθηκε 5 κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι με το αποέλ για να διακοπεί ο αγώνας και να κατακυρωθεί υπερ του κατεστημένου. (1979-80, κατέκτησε το πρωτάθλημα βέβαια)
Δεν είναι τυχαίο που έκανε τρια χρόνια να δεχθεί κόκκινη κάρτα.
.
.
.
Δεν είναι τυχαίο που ο πρόεδρος της ΚΟΠ έχει μετοχές στην εταιρία του συγκεκριμένου “σωματείου”.

Μου είπανε μια κουβέντα και με αυτή θέλω να κλείσω. “Ο κάθε Ανορθωσιάτης θα πρέπει να είναι περήφανος για κάθε τίτλο που πανηγύρισε η ομάδα του“. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ-

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ