Προς «Replay on web»

Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, μετά τα πολλά τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί αποφάσισε να πάρει θέση όσο αφορά την εκπομπή «Replay on web» και για τη συμπεριφορά των παρουσιαστών κ.Κυπριανίδη και κ.Αβρααμίδη. Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου νιώθει θιγμένη από την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους παρουσιαστές, κ. Μάριο Αβρααμίδη και κ. Γιαννάκη Κυπριανίδη, της εκπομπής «Replay» του Αντ1 Κύπρου. Θιγμένοι νιώθουν και όσοι Ανορθωσιάτες παρακολούθησαν χθες βράδυ την εκπομπή «Replay on web», απόδειξη τούτου τα δεκάδες τηλεφωνήματα που έχουμε δεχθεί.

Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή, «Replay on web» οι κ. Αβρααμίδης και Κυπριανίδης εφάρμοσαν «μαεστρικά» την προσφιλή τους τακτική απέναντι στο Σωματείο μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε μία – μία τις φάσεις. Θα σταθούμε μόνο σε μία, στη φάση όπου ο κ. Κυπριανίδης «ανακάλυψε» ότι ο Σπαντάτσιο επηρέαζε τους αντίπαλους αμυντικούς πριν ο Οκκάς ανατραπεί από τον Πάρντο.

Να θυμίσουμε στον κ. Κυπριανίδη τη θέση του στο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις και την τοποθέτηση που έκανε όταν ζητήσαμε off side στη φάση όπου δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ.

Και επειδή η μνήμη μας δεν είναι κοντή να θυμίσουμε στον κ. Κυπριανίδη την τοποθέτηση του στη φάση που παραθέτουμε και οπτικά πιο κάτω. Τότε ο κ. Κυπριανίδης «έκρινε» ότι δεν επηρέαζε ο Μοραΐς τη φάση (ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 19/10/2010).

Επίσης, θέλουμε να τονίσουμε σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους που απερίφραστα, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς καν μια υποτυπώδη ένσταση ή/και διαφωνία, επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν ή/και να αναπαράγουν κατά οποιονδήποτε τρόπο ανακοινώσεις που διαχωρίζουν ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους, ότι πλέον έχουν απολέσει το όποιο δικαίωμα να κάνουν κριτική προς την Ανόρθωση Αμμοχώστου και να αυτοχαρακτηρίζονται «συμβουλάτορες». Ας κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους.

Γραφείο Τύπου

Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ