Δουλειά στην επίθεση

Βελτίωση στην επίθεση θα πρέπει να είναι ο στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα να μην έχει σκοράρει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που έδωσε. Στα παιγνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια υπήρχε βελτίωση στον τομέα της άμυνας, αλλά στην επίθεση πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε το αυτονόητο και να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η Ανόρθωση, είναι αδιανόητο να υπάρχει αυτή η παρατεταμένη αστοχία, και δουλειά πρέπει να γίνει και στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, όχι μόνο στην τακτική και το αγωνιστικό πλάνο.

Μένουν τρεις αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι καταστροφική, αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως αναφέραμε σε άλλο άρθρο, με νίκη μας στο ΓΣΠ κάνουμε μεγάλο βήμα για κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αλλά για να έρθει η νίκη, πρέπει να σκοράρουμε. Η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λαβόρδε λόγω καρτών, ο οποίος μπορούσε να προκαλέσει πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα με την ταχύτητα του, αλλά ευελπιστούμε ότι Ιτζάγκι και Ρέζεκ θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να πάρουν θέση στον αγώνα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει αρκετή δουλειά λοιπόν στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, κάτι που γίνεται πιο δύσκολο με την απουσία Σπαντάτσιο που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ευελπιστούμε ότι μέσω της δουλειάς που θα γίνει θα βρεθούν οι λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στα τέρματα, και κυρίως στις νίκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ