Γρίφος η τακτική

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και η τακτική που θα ακολουθήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου για να πετύχει την πρώτη νίκη του στο πάγκο της ομάδας μας. Το μέχρι τώρα δείγμα από τον Κύπριο τεχνικό δεν μας βοηθά να εξάγουμε εκ του ασφαλούς συμπεράσματα καθώς στο παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα μας  άσκησε πίεση ψηλά και είχε σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, ενώ στο παιγνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ προτίμησε μια πιο συντηρητική τακτική με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να επιτεθεί στην κόντρα.

Σήμερα για την νίκη καιγόμαστε τόσο εμείς όσο και η Ομόνοια. Τα πρόσφατα αποτελέσματα του κυπέλλου και η αναγκαιότητα για έξοδο στην Ευρώπη προμηνύουν ότι σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα διεξαχθεί μια πραγματική μάχη, καθώς ο νικητής παίρνει προβάδισμα απέναντι στον ηττημένο. Φυσικά η ομάδα μας στην περίπτωση νίκης θα αποκτήσει και το δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Μένει λοιπόν να δούμε ποιο πλάνο θα ακολουθήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Θα σφίξει το κέντρο και θα κλείσει τους διαδρόμους για να χτυπήσει στην κόντρα με όπλο την ταχύτητα του Λαβόρδε ή θα πιέσει πολύ ψηλά για το εύκολο λάθος στην άμυνα του αντιπάλου;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ