Από μία κλωστή η επιτυχία από την καταστροφή

Μετά και τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ και τη νίκη της Ομόνοιας, η διαφορά της επιτυχίας από την καταστροφή κρέμεται πλέον από μία κλωστή. Είχαμε πει ότι ακόμη και να νικούσαμε χθες, και σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ, τότε ο στόχος θα ήταν το διπλό στο ΓΣΠ για να πέσει η διαφορά στο -3 που χρειάζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική που θα αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ.

Με τις ήττες και των δύο, η διαφορά έμεινε στους έξι, όμως ΑΕΚ και Ομόνοια πλησίασαν αρκετά και ούτε και η δεύτερη θέση είναι ασφαλής πλέον. Όλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος θα κριθούν στον αγώνα του ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο. Ή κερδίζεις και αναπτερώνεις τις ελπίδες σου για τον τίτλο, ή χάνεις και ίσως πέφτεις και από τη δεύτερη θέση.

Μπήκαμε στην πιο σημαντική εβδομάδα της φετινής χρονιάς. Πολλοί είναι οι λόγοι που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση, αλλά πλέον εδώ που φθάσαμε, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Πίσω θα κοιτάξουμε μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε, ας προσπαθήσουν όλοι έστω και την υστάτη, να σώσουν την χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ