The show must go on

@Δεδομένο πως τίποτα δε θα θυμίζει το ένδοξο(;) παρελθόν καθώς η πατρίδα μας θα μπει σε ύφεση, αυτό όμως δεν πρέπει με τίποτα να μας πάρει από κάτω. Το χτύπημα ήταν δυνατό μας έριξε στο έδαφος, σημασία  όμως έχει να σταθούμε στα πόδια μας πριν κτυπήσει η κόρνα και  βγούμε νοκ-άουτ και θα σηκωθούμε είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ και θα τους το αποδείξουμε ξανά.

@Η ζωή συνεχίζεται αδέλφια, δεν μπορεί να την σταματήσει καμιά τρόικα κανένα μνημόνιο, ο μυθικός φοίνικας μας δίδαξε πως από τις στάχτες  αναγεννάται καλύτερα  αενάως αναγεννάται , έτσι και εμείς ως λαός θα αναγεννηθούμε μέσα από την τέφρα μας το πράξαμε μια φορά θα το κάνουμε ξανά.

@Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής είναι το όπιο του λαού και ως έτσι πρέπει να λειτουργήσει. Η ζωή θα μπει σιγά σιγά στους ρυθμούς της και το ποδόσφαιρο θα αποτελεί στην καθημερινότητα μας τον πρώτο από τους δευτερεύοντες λόγους ύπαρξης.

@Γενικότερα ο αθλητισμός υπάρχει για να μας ομορφαίνει την ζωή, αυτό γινόταν τόσα χρονιά αυτό θα γίνεται στα δύσκολα που έρχονται.

@Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή, τα κουρέλια πάνω στα τσιμέντα θα τραγουδάνε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ