Δεν καταλαβαίνουν από κρίση τα εισιτήρια!

Παρά τη δέσμευση του Σάββα Κάκου ότι θα επιδιώξει τα εισιτήρια στα πλέι-οφ να έχουν μειωμένες τιμές, στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αποέλ θα είναι στις κανονικές τιμές των €20 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά. Όλοι αντιλαμβάνονται τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα, ας ελπίσουμε όμως η διατήρηση των τιμών σε αυτά τα επίπεδα να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την προσέλευση του κόσμου και να έχουμε στο τέλος τα αντίθετα αποτελέσματα: και το γήπεδο να είναι άδειο και οι εισπράξεις της ομάδας μειωμένες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι το απόγευμα θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει την Κυριακή 31/03/13 και ώρα 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί για τα κανονικά στα €20, τα μαθητικά στα €10 και για τα παιδικά στο €1.

Αναφορικά με τα εισιτήρια της Ανατολικής κερκίδας, ενημερώνουμε τον κόσμο ότι αυτά θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα. Υπάρχουν μόνο 100 διαθέσιμα εισιτήρια συνολικά και αφορούν κανονικά εισιτήρια, μαθητικά εισιτήρια και παιδικά.

 Παρακαλούνται όσοι έχουν πρόθεση να φέρουν μαζί τους παιδιά κάτω των 12 χρονών, όπως προμηθευτούν το ανάλογο εισιτήριο από τα ταμεία. Παιδιά χωρίς εισιτήρια δεν θα επιτρέπονται στο γήπεδο ανεξάρτητα κερκίδας και παρακαλούμε για την κατανόηση του κοινού και την τήρηση της πιο πάνω οδηγίας. Τα παιδικά εισιτήρια θα φέρουν διαφορετικό χρώμα και θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του σταδίου.

Στο γήπεδο θα υπάρχουν ανοιχτά ταμεία μόνο για τους φίλους της Ανόρθωσης και θα ανοίξουν στις 14:00. Για τους φιλοξενούμενους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δεν θα ανοίξουν ταμεία.

Οι είσοδοι για τους φίλους της Ανόρθωσης θα ανοίξουν στις 14:30, ενώ για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ η είσοδος της Βόρειας κερκίδας θα ανοίξει στις 14:00. Περαιτέρω οδηγίες για τα μέτρα ασφαλείας για όσους θα παρευρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ημέρα του αγώνα, θα εκδοθούν από την Αστυνομία τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας στη Λάρνακα γίνεται από το περίπτερο «Το πρωτότυπο» το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή απέναντι από τον Ερυθρό Σταυρό.

Σημεία προπώλησης:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ