Ώρα να δείξουμε τα καρύδια μας

Πλέον ο δρόμος είναι δίχως επιστροφή, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος έφτασε η ώρα να δείξουμε τα καρύδια μας και να οδηγήσουμε τον Φοίνικα ξανά προς την κορυφή.

Η διοίκηση, έστω και στην υστάτη, έχει την υποχρέωση να προστατέψει την ομάδα από κάθε λογής μαυροφορεμένα κοράκια και παρασκηνιακές διεργασίες που γίνονται εις βάρος της ομάδας. Η κορυφή χάθηκε λόγω αυτή της ανυπαρξίας  ας μας γίνει μάθημα και ας ληφθούν τα απαραίτητα  μέτρα ούτως ώστε να μην χαθεί το πρωτάθλημα.

Για την τεχνική ηγεσία, ήρθε η ώρα να φορέσει και πάλι το καλό κοστούμι, αυτό που μας συνήθισε άλλωστε να φορεί στα ντέρμπι. Στην κρίσιμη καμπή που φτάσαμε δεν περισσεύει κανείς, οφείλει και πρέπει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και ψυχολογικά ντοπαρισμένους. Τακτικές με ρόστερ 12 ποδοσφαιριστών είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Η φετινή Ανόρθωση έχει και το βάθος και την ποιότητα στο πάγκο και πλέον εναπόκειται στα  χέρια του προπονητή να το διαχειριστεί αναλόγως.

Οι ποδοσφαιριστές  είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να αποβάλλουν κάθε ίχνος χαλάρωσης και εφησυχασμού που έδειξαν κατά τον προηγούμενο μήνα. Είναι παιχταράδες, το ξέρουν, μας το έδειξαν αλλά για να το αποδείξουν και να μείνουν στην ιστορία έχουν την υποχρέωση προς τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης και προς τον εαυτό τους να στεφθούν πρωταθλητές σε διαφορετική περίπτωση θα κριθούν και αυτοί ανεπαρκείς να οδηγήσουν την ομάδα στην λεωφόρο των επιτυχιών.  Το πάθος που έδειξαν με την Α.Ε.Κ ήταν η αρχή, σήμερα πρέπει να είναι πολλαπλάσιο, ούτε μια χαμένη μονομαχία ούτε ένα λεπτό αδικαιολόγητου εφησυχασμού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να μασούν σίδερα.

Ο κόσμος είναι το κλειδί, η απώλεια βαθμών από την Α.Ε.Κ προκάλεσε την έντονη δυσφορία του κόσμου όμως αυτή δεν αποτελεί ούτε δικαιολογία ούτε αφορμή για να εγκαταλείψει την μάχη. Οι παρευρίσκοντες στα τσιμέντα του Τσιρείου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βγάλουν τα λαρύγγια τους. Η μουρμούρα και ο παραγοντισμός τόσων χρόνων είναι αυτός που μας έφερε στην τωρινή κατάσταση. Το πρώτο γκολ θα το βάλει η κερκίδα με το πάθος την φωνή και την θετική ενέργεια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ