Όταν ο Λέβι εξέπληξε τους πάντες

Η Μεγάλη Κυρία, με μία εξαιρετική εμφάνιση, πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο παιγνίδι του πρώτου γύρου. Ήταν μία Ανόρθωση με μεγάλη διαφορά ποιότητας στο παιγνίδι της σε σχέση με τον αντίπαλό της, απέναντι σε ένα ΑΠΟΕΛ που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει το ρυθμό μας, ενώ το 1-0 ήταν και τιμητικό για την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Λέβι, παρέταξε την ομάδα με τέσσερις επιθετικούς, εκπλήσσοντας το ΑΠΟΕΛ το οποίο κατέβηκε με τρία αμυντικά χαφ στον αγωνιστικό χώρο. Με τους επιθετικούς να πιέζουν από ψηλά, το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να κάνει παιγνίδι, με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πετυχαίνει γρήγορο τέρμα, με τον Ρέζεκ στο 9’ μετά από σέντρα του Κόλιν. Από εκεί και πέρα, κλείσαμε καλά τους χώρους ενώ με τις αντεπιθέσεις μας, κοντέψαμε αρκετές φορές στο δεύτερο τέρμα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε κλασσικές ευκαιρίες.

Στο συγκεκριμένο παιγνίδι, είχαμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές, των Ρέζεκ και Κάλβο, αλλά και το πρώτο παιγνίδι του Μάστου στην βασική εντεκάδα, μετά τον τραυματισμό του Βαλβέρδε στο παιγνίδι με την ΑΕΛ που προηγήθηκε.

Όπως είπαμε, εξέπληξε τους πάντες ο Λέβι ρίχνοντας στη βασική εντεκάδα τους Λαβόρδε, Κάλβο, Ρέζεκ, Ιτζκάγκι και από πίσω τους τον Σπαντάτσιο. Ήταν και η απαρχή των εξαιρετικών εμφανίσεων της ομάδας με το 4-4-2, κάτι που σταμάτησε στο παιγνίδι με τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ