Υπομονή, υπομονή και… υπομονή!

Αυτή είναι η λέξη κλειδί για το αυριανό, αλλά και κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος αυτή της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Το άγχος και η ανησυχία σταματούν με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Τη θέση τους παίρνουν η υπομονή και το πάθος με το οποίο θα στηρίξουμε την ομάδα μας, προκειμένου να φτάσει στον στόχο. Την ίδια υπομονή πρέπει να μεταδώσουμε και στους ποδοσφαιριστές. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90΄ κι όσες ευκαιρίες κι αν χαθούν στο προηγούμενο διάστημα, όσο καλή ή κακή κι αν είναι απόδοσή μας, ότι κι αν κάνει ο αντίπαλος ή ο διαιτητής ή οποιοσδήποτε άλλος στο μεταξύ, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και στο τελευταίο λεπτό.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε μια ομάδα, από την οποία ξεχειλίζει τόσο η ποιότητα, όσο και η θέληση για το τρίποντο. Ανεξαρτήτως προβλημάτων που προκύπτουν κατά καιρούς, η φαρέτρα του Λεύι έχει τις λύσεις για να προχωρά σε αντικατάσταση. Ο ίδιος ο προπονητής, έδειξε πως είναι μαχητής. Έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές ως τώρα και θα μας δώσει απαντήσεις για άλλη μια φορά.

Υπομονή λοιπόν, κλείνουμε τ’ αυτιά σε οτιδήποτε ακούγεται, αγνοούμε τους πάντες και τα πάντα και βλέπουμε το παιχνίδι μας. Οι παίχτες στο γήπεδο κι εμείς στην εξέδρα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ