Το «αν» δεν βλάστησε!

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, η λέξη «αν» δεν μετρά στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι περισσότεροι από εμάς θα σκέφτηκαν ότι αν δεν δεχόμασταν τόσο εύκολα τέρμα, αν πετυχαίναμε γκολ στις τόσες χαμένες ευκαιρίες, αν το έβαζε ο Ιτζχάκι της ΑΕΛ το τελευταίο λεπτό, αν.. αν.. αν! Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο και γενικά σε όλα τα αθλήματα είναι η ουσία. Ούτε θα γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω για να δει τις χαμένες ευκαιρίες, ούτε τις κίτρινες κάρτες αλλά ούτε τις κόκκινες. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα και όχι με τον τρόπο τον οποίο προήλθε.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή στις αρχές του πρωταθλήματος. Κανείς δεν είχε να λέει για την λέξη «αν» καθώς έσπαζε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Τίποτα από τα πιο πάνω δεν τη χαρακτήριζε αφού φρόντιζε σε κάθε αγωνιστική να δίνει αποδείξεις και να κλείνει στόματα. Τώρα, ο προπονητής της ομάδας μας Ρόνι Λέβι, έχει αρκετή δουλειά μπροστά του. Θα πρέπει να δουλέψει στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και να διορθώσει τους εύκολους τρόπους με τους οποίους η ομάδα μας δέχεται τέρμα. Επίσης θα πρέπει να δουλέψει στον οργανωτικό τομέα της ομάδας για να μπορεί να κάνει το δικό της παιχνίδι και να έχει την κατοχή της μπάλας. Τρίτο και πιο σημαντικό είναι να βρεθούν οι λύσεις ούτως ώστε να μην σπαταλούμε τόσες πολλές ευκαιρίες χωρίς να πετυχαίνουμε τέρματα. Η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική και θα πρέπει να επανέλθει στην ομάδα.

Ώρα για δουλειά λοιπόν, ώρα για αποδείξεις, ώρα για να κλείσουν στόματα. Η νίκη πάνω στο ΑΠΟΕΛ είναι επιτακτική ανάγκη και η σημασία της θα είναι μεγάλη ενόψει των πλέι οφς. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα βρει τις λύσεις, θα παρουσιάσει τον καλό της εαυτό και να μας διαβεβαιώσει ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ