Τη Ρόδο την είδαμε, από πήδημα… δεν

Είχαμε αναφέρει τις προάλλες ότι είναι η ευκαιρία της ομάδας να βάλει πίσω της τις κακές εμφανίσεις, και να κάνει μία νέα αρχή στο σημερινό παιγνίδι με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, και είδαμε τα ίδια και τα ίδια να επαναλαμβάνονται για ακόμα μία φορά.

Είδαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται, πάλι να χάνονται. Είδαμε μία αμυντική γραμμή που παρόλο δεν πιέστηκε πολύ, να δέχεται ακόμη ένα τέρμα. Είδαμε αδικαιολόγητες σπατάλες στην επίθεση, με τους παίχτες να θέλουν από μία μπάλα όταν είχαν ελεύθερους συμπαίκτες σε θέση βολής.

Είδαμε τον Λέβι να κοιμάται στον πάγκο και να αφήνει δύο αλλαγές ανεκμετάλλευτες. Είδαμε ξανά τους ακραίους αμυντικούς να μένουν μέχρι την σέντρα, με τον… Μέρτακκα της ΑΕΚ να έχει περισσότερο ανεβάσματα και από τους δύο μας ακραίους αμυντικούς μαζί.

Ναι, χάσαμε και σήμερα ευκαιρίες, αλλά η εμφάνιση ήταν μέτρια. Προηγηθήκαμε νωρίς, και αντί να τους πιέσουμε ακόμη περισσότερο για το λάθος, τους αφήσαμε να κατεβαίνουν ανενόχλητοι στην περιοχή μας. Το τέρμα ήταν θέμα χρόνου να έρθει, άσχετα αν δεν έκανε ευκαιρίες η ΑΕΚ.

Σήμερα πήγαν όλα λάθος, και βρεθήκαμε στη δεύτερη θέση μετά από καιρό. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία. Ή κάνεις δύο νίκες με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και πάς ξανά στην πρώτη θέση, η μένεις αρκετά πίσω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ