Σαμάρας ο τελευταίος

Πάνε σχεδόν 10 χρόνια από τον τελευταίο εμβολιασμό της πρώτης ομάδας από τις ακαδημίες. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Σαμάρας που το 2003 πήρε το βάπτισμα πυρός στην πρώτη ομάδα, μπορεί να μην έκανε την καριέρα που όλοι ανέμεναν με την είσοδο του στην πρώτη ομάδα, αλλά έμεινε στην Ανόρθωση για έξι χρόνια δίνοντας λύσεις όποτε χρειάστηκε.

Έκτοτε, είδαμε αρκετά ταλέντα να προωθούνται σπασμωδικά στην πρώτη ομάδα και να δημιουργούνται οι προσδοκίες ότι μπορούν να προσφέρουν αλλά τζίφος. Έκαναν την εμφάνιση τους, πήραν μερικά λεπτά στις πλάτες και μετά χάθηκαν.

Αυτή την στιγμή, στο δυναμικό της ομάδας μας υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί ποδοσφαιριστές  που πρέπει να δουλευτούν και να πάρουν λεπτά συμμετοχής είτε στην ομάδα μας είτε ως δανεικοί.

Οι Μάρκος Μιχαήλ, Αδάμος Χατζηγεωργίου και Ζαχαρίας Θεοδώρου αγωνίζονται ως δανεικοί ενώ οι Οικονόμου, Λαϊφης, Ανδρέου και Λοϊζίδης που βρίσκονται στην ομάδα, είναι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις κατώτερες εθνικές και αποτελούν περιπτώσεις που πρέπει να δουλευτούν και να τους δοθούν λεπτά στην πρώτη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ