Πρωτοβουλία νέων: «Να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας»

Η ακόλουθη ανακοίνωση εκδόθηκε από πρωτοβουλία νέων του Σωματείου μας, που καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή, δίνοντας μαζικό παρόν στο αυριανό παιχνίδι:

«Περήφανε Ανορθωσιάτη,

Με την έναρξη της φετινής περιόδου, έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί, ως οικογένεια, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να γυρίσουμε σελίδα ατενίζοντας μονοιασμένοι και με αισιοδοξία το μέλλον του περήφανου Φοίνικα.

Φαίνεται ότι η πρόθεση μας αυτή, κάποιους τους ενοχλεί. Έχουμε επανειλημμένα δει την ομάδα μας να στερείται βαθμολογικού κέρδους, προς όφελος άλλων. Αναγνωρίζουμε ότι η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας σε ορισμένους αγώνες, ή σε χρονικά διαστήματα κάποιων αγώνων, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να διαγράψουμε και την εκπληκτική πορεία που διέγραφε μέχρι πριν μερικές αγωνιστικές.

Είναι πασιφανές, ότι οι περισσότερες φετινές βαθμολογικές μας απώλειες προήλθαν από δόλο. Καθότι είμαστε σε θέση να διακρίνουμε την δίκαιη από την άδικη ήττα, ή ισοπαλία. Νομίζουν κάποιοι, πως με αθέμιτα μέσα θα μας στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λανθάνονται!

Εμείς, ως Πρωτοβουλία Νέων της Ανόρθωσης, νιώθουμε την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να την στηρίξουμε έμπρακτα στο δύσκολο δρόμο που απομένει. Καλούμε το μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να δώσει μαζικά το παρόν του στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Να σπρώξει την ομάδα σε μια νέα επιτυχία, η οποία θα δώσει την απαραίτητη δυναμική για τη συνέχεια.

Τα τελευταία άδικα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δεν μας πτοούν. Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι γελοίες δηλώσεις κάποιων και οι ψυχοπαθητικές συμπεριφορές τους δεν μας αποπροσανατολίζουν. Αντίθετα, μας πεισμώνουν! Το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να πιστοποιούν τη διαχρονική εύνοια του ποδοσφαιρικού τους ομίλου. Ο φίλαθλος κόσμος, έχει πλέον γνώμη για όλα όσα συμβαίνουν.

Με εκτίμηση,

Πρωτοβουλία Νέων

Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ