ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις, εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου έκανε για άλλη μια φορά το καθήκον του, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση θεωρείτο τελειωμένη υπόθεση από τον πρώτο αγώνα, στηρίζοντας με όλη την ψυχή του την ομάδα. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε περαιτέρω με τους δύο αγώνες κυπέλλου, οι οποίοι βάση εικόνας έπρεπε να έχουν διαφορετική κατάληξη όμως με την γενική εικόνα της ομάδας η οποία δείχνει τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζεται προβληματική. Δεν ξέρουμε τους λόγους ούτε τους παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν και να επέφεραν αυτή την πτώση αλλά εμείς θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Απόδειξη αυτού η κίνηση μας, σε κόσμια πλαίσια, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα να κατευθυνθούμε στην ανατολική εξέδρα του σταδίου μας και να μεταφέρουμε το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές ότι το τρόπαιο πρέπει να έρθει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είμαστε βέβαιοι ότι το μήνυμα εστάλη αλλά αν θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία της ομάδας θα το διαπιστώσουμε στον αμέσως ερχόμενο αγώνα σε δύο μέρες με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε ένα αγώνα που πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί οποιονδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν την νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία η οποία δυστυχώς θα έχει πολλές παρενέργειες στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Εμείς πρέπει να κάνουμε για άλλο ένα παιχνίδι το καθήκον μας, πρέπει να ξεχάσουμε το τί έχει γίνει τον τελευταίο ένα (αγωνιστικό) μήνα και για ενενήντα λεπτά πρέπει να βγάλουμε ένα πρωτοφανές πάθος το οποίο θα έχει θετική επίδραση στον αγωνιστικό χώρο για την δική μας πλευρά. Ταυτόχρονα να αποτρέπει τον οποιονδήποτε που θα κατεβεί στο γήπεδο για να κάνει τα δικά του. Δυστυχώς είδαμε πολλές φορές το συγκεκριμένο έργο και οι περισσότερες απώλειες μας ήρθαν χάρη διαιτητικών λαθών χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάποιες κακές παρουσίες της ομάδας. Όσο στενεύουν τα περιθώρια πρέπει να αποδείξουμε και εμείς πόσο το θέλουμε αυτό το τρόπαιο και ότι θα το πάρουμε με τον δικό μας τρόπο.

Δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μαζευόμαστε στον Κεντρικό μας Σύνδεσμο στην Λάρνακα και μια ώρα πριν την έναρξη θα ξεκινήσει η μεγάλη αυτοκινητοπομπή προς το γήπεδο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και καμιά απουσία δεν είναι δικαιολογημένη για το Σαββάτο. Από τις 16:00 πρέπει να σείεται το ΠΑΠ μέχρι το τέλος για να πάρουμε μια σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη. Ραντεβού λοιπόν αδέλφια στα τσιμέντα της Νότιας για να δώσουμε ακόμα μια μάχη γιατί είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών.

Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε. ΣΤΟ ΝΑΟ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ