Με άγριες διαθέσεις…

Αφήνουμε τους προλόγους και ξεκινούμε για Παπαδόπουλος. Δεν λέμε πολλά στα τιποτένια τυπάκια που αμφισβητούν την ομάδα μας και πάμε εκστασιασμένοι στο γήπεδο να τους απαντήσουμε βαρβάτα. Για πέντε μήνες βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίες με το Αποέλ να θέλει αλλά να μην μπορεί να μας φτάσει και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε μια νύκτα. ΔΕΝ θα το αφήσουμε εμείς να αλλάξει, όσο πολύπλευρος και να είναι ο πόλεμος που δεχόμαστε, θα δώσουμε τα πάντα για να κλείσουμε όλα τα στόματα.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πρέπει να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην νίκη. Μαζικά, παθιασμένα και με άγριες διαθέσεις πρέπει να καταστήσουμε απόλυτα σαφές πως από τον ναό νικητής φεύγει ένας. Ο Φοίνικας ή κανένας. Στο σημερινό παιχνίδι που κατά την προσωπική μου άποψη είναι μέχρι σήμερα το πιο σημαντικό της χρονιάς πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα σε ολόκληρο το  παιχνίδι. Με νίκη, θα κάνουμε ηγετικό ξεκίνημα στα ντέρμπι, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα κινδυνεύουμε  άμεσα…

Πάμε σαν άλλοτε. Εφοπλίστε το κάστρο μας και δείξετε στους ποδοσφαιριστές τι εστί Βαρώσι, σθένος και υπερηφάνεια. Υπομονετικά, ας βάψουμε την νίκη σε γαλανόλευκη απόχρωση. Ας κλείσουμε το σπίτι των κομπλεξικών, απειροελάχιστων οπαδών της αεκ. Στόχος ξεκάθαρος, ακριβής και αδιαπραγμάτευτος:

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

The Commander

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ