Δεν κέρδισε…

Δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Α.Ε.Κ στις περσινές αναμετρήσεις η ομάδα μας. Γεγονός που συνέβηκε για δεύτερη φορά στα τελευταία 18 χρόνια ύπαρξης της σκαλιώτικης ομάδας.

Στο ματς του πρώτου γύρου που διεξήχθη στο Αντώνης Παπαδόπουλος η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 0-1, για την Α.Ε.Κ ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στο Αντώνης Παπαδόπουλος και η πρώτη σε ματς με ουσιαστική σημασία καθώς η προηγούμενη ήταν το 2000 σε ένα ματς φιέστα για εμάς.

Για την ομάδα μας που απώλεσε πέναλτι με τον Ρέζεκ αγωνίστηκαν οι:

Κοζάτσικ, Λεϊβακαμπέσι, Τζανίσιο, Σπρόκελ, Κόλιν, Λαμπάν, Μαρκίνιος (73′ Ανγκέλοφ), Λαβόρδε, Βουτσίτσεβιτς (67′ Κωνσταντίνου), Οκκάς, Ρέζεκ.

Στο ματς του δεύτερου γύρου η ομάδα μας κάθε άλλο παρά δικαίωσε τις προσδοκίες μας, καθώς κόντρα στην Α.Ε.Κ των πολλών απουσιών δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έμεινε στο 1-1 μια ισοπαλία που είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες μας για τον τίτλο.  Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε στο 3’ ο Ντάτο Κρικβέλια.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:

Κοζάτσικ, Κβιρκβέλια, Σπρόκελ, Κόλιν, Τζανίσιο, Μακρής(64΄Λαμπάν), Αγκέλοφ(85΄Σιέλης), Μαρκίνιος, Λαβόρδε, Ζαϊρί(46΄Οκκάς), Ρέζεκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ