Καταλήγει στο 4-4-2 ο Λέβι

Με το σύστημα 4-4-2 φαίνεται ότι θα παρατάξει την ομάδα στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός της ομάδας μας Ρόνι Λέβι. Σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ισραηλίτης τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με φουλ επιθετικό σχήμα.

Την τετράδα της κορυφής θα απαρτίζουν οι Κάλβο στα δεξιά, Λαβόρδε στα αριστερά και τους Ιτζχάκι και Ρέζεκ να αποτελούν το κεντρικό επιθετικό δίδυμο. Παίκτες οι οποίοι μπορεί να κάνουν τη ζημιά οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο παιχνίδι.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται σίγουρα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, με ένα εκ των Σκοπελίτη και Αλέξα να τον πλαισιώνουν. Ο Ρόνι Λέβι θα παρατάξει μάλλον ένα μόλις αμυντικό χαφ.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ίλιτς και Γκάλαμαζ, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Μάρκο Άντιτς και στο δεξί άκρο ο Ρούι Ντουάρτε. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γάλλος πορτιέρο, Μάθιου Βαλβέρδ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιοι και να κληθούν από τον Ισραηλίτη τεχνικό για να αγωνιστούν, θα δώοουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πάρει αυτή τη δύσκολη και μεγάλης σημασίας νίκη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ