Ετοιμαζόμαστε!

Γεια σας φίλοι μου,

Φθάσαμε αισίως στο τέλος της κανονικής διάρκειας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Marfin Laiki… Αααα? Marfin Laiki? Πάμε ξανά… Φθάσαμε αισίως στο τέλος της κανονικής διάρκειας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Μarf… Ίντα Marfin Laiki ολάν? Αφού εμπάρρωσε η Λαική, κάμετε το Πρωτάθλημα Διαιτητών Κύπρου είπαμεν. Έτσι να γράψετε πας την κούππα.

Τέλοσπαντων, είμαστεν πλέον στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Δύσκολο παιχνίδι αφού αντιμετωπίζουμε τον συνδιεκδικητή μας για τον τίτλο. Η νίκη εν μονόδρομος όπως εν αντιληπτό. Οι παίκτες μας θέλουν το πιο πολλά που ούλλους μας. Να είσαστε σίουροι. Εν πολλά πιο καλή η ομάδα μας που το αποέλ, αποδεδειγμένα χωρίς αμφισβήτηση. Ας κατεβάσουν τον νου τους τζαι να δείξουν τούτου του κόσμου πόσο το θέλουν. Έshει ένα μήνα εσπάσαν μας τζαι επουζιάσαν μας. Παίρνουν την ψυσhή μας τζαι φέρνουν την με το καροτσούι. Παίξετε μάππα σιορ. Δείξετε πόσο το θέλετε.

Το λοιπόν, όσο αφορά το Χατζιμπατζούι, έστησε μια τηλεόραση στο δεντρόσπιτο του και εν να κάτσει να το δει τζιμέσα. Έκοψεν τον το AnoMedia εψές που εμάσhετουν να τα στήσει. Το πολλή πολλή να τον χάσουμε πάλε επειδή εν να μείνει μπαρρωμένος τζιμέσα ως τον Σεπτέμβρη.

monkey

Ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να κατακλύσει τον ΝΑΟ στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

-ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-

-ΑΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, … ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ