Και δύο αλλαγές για… take away

Αβοήθητη έμεινε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο, αφού στο γήπεδο δεν έβγαιναν τα πράγματα που θέλαμε και ο Λέβι προτίμησε να τελειώσει το παιγνίδι με μία αλλαγή μόνο.

Όταν στον πάγκο έχεις Λαμπάν και Αβραάμ, που θα σου έδιναν το κάτι παραπάνω αφού θα έμπαιναν στο γήπεδο φρέσκοι, είναι έγκλημα να μην προχωράς σε αλλαγή. Ακόμη και η αλλαγή του Οκκά με τον πολύ κακό Ρέζεκ, άργησε χαρακτηριστικά, μη επιτρέποντας έτσι το φρεσκάρισμα στην ομάδα που το είχε ανάγκη.

Δυστυχώς το παιγνίδι σήμερα χάθηκε και από τον πάγκο, και είναι άξιο απορίας πως ενώ έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές, δεν τους χρησιμοποιείς. Και από την στιγμή που η ομάδα δεν συμπεριφορόταν όπως έπρεπε, επιβαλλόταν να γίνουν οι αλλαγές και μάλιστα νωρίς στο παιγνίδι.

Έχουμε επισημαίνει πάμπολλες φορές ότι η ομάδα δεν παίρνει βοήθεια από τα αμυντικά άκρα, και αυτό έγινε και σήμερα. Ο Άντιτς δεν ανέβαινε να δώσει βοήθειες στον Λαβόρδε που ναι μεν είχε όρεξη, αλλά είχε να αντιμετωπίσει πολλούς αμυντικούς απέναντί του ταυτοχρόνως. Η είσοδος του Αβραάμ στο παιγνίδι θα απεγκλώβιζε τον Λαβόρδε από την άμυνα της ΑΕΚ και θα γινόμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι.

Δυστυχώς τα λάθη του Λέβι στο σημερινό παιγνίδι ήταν αρκετά, με σπουδαιότερα το ότι δεν φρέσκαρε την ομάδα, αλλά και την αδικαιολόγητη καθίζηση της μετά το τέρμα που πετύχαμε μέχρι το τέρμα που δεχθήκαμε, περιμένοντας πίσω μοιραία την ΑΕΚ να επιτεθεί και χωρίς να έχουμε πλάνο για τις αντεπιθέσεις μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ