Θίχτηκε ο εγωισμός μας

Δυστυχώς η απόφαση για να δoθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, έγινε δεκτή με ακραίες δηλώσεις από την συντριπτική μερίδα του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Βγήκαμε χαμένοι σε ένα καθαρά παιχνίδι εντυπώσεων και δυστυχώς η νοοτροπία του μέσου Κύπριου (της οποίας οι προεκτάσεις φθάνουν μέχρι και τα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο της οικονομίας), μας οδήγησε σε μηδενιστικές και απαράδεκτες κινήσεις.

Δυστυχώς για μια ενέργεια που δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση το αγωνιστικό κομμάτι, δόθηκε η αφορμή για να γίνουν κάποιες σχεδόν αναίτιες τοποθετήσεις, μειώνοντας το έργο των διοικούντων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Επιπρόσθετα, συμβάλει αρνητικά στην προσπάθεια αγωνιστικής ανασύνταξης δημιουργώντας ουσιαστικά από το πρώτο λεπτό της προσεχούς αναμέτρησης, ένα αρνητικό κλίμα σε βάρος της ομάδας μας.

Όσο θυμό και να προκάλεσε η απόφαση, οφείλουμε να δούμε μπροστά και να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι, όπου με νίκη της ομάδας μας σκαρφαλώνουμε και πάλι στην πρώτη θέση. Όσο για τη διοίκηση, θα υπάρξουν ακόμη δύο παιγνίδια μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ στα πλέιοφ, και αυτή την φορά καλούνται να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του σωματείου και να μην πέσουν στην παγίδα ΑΠΟΕΛ και ΚΟΠ όπως έγινε σήμερα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ