Δίκοπο μαχαίρι το 4-4-2

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρόνι Λεβί σκέφτεται να επαναφέρει το σχήμα των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων, εν όψη του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Την δεδομένη στιγμή και με κριτήριο την κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, μάλλον το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει τις καλύτερες προυποθέσεις.

Από την μια έχουμε τον Γιαν Ρέζεκ ο οποίος θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα μετά από 2 εβδόμαδες, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας το γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται στα καλύτερά του μετά από διακοπές. Όσον αφορά τον Τόνι Κάλβο του οποίου οι καλές εμφανίσεις χρονολογούνται εκτός του 2013 ενώ και αυτός προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη το άλλο μεγάλο ερωτηματικό είναι το κατά πόσον θα επιλεγεί ο Σκοπελίτης ή ο Αλέξα για παρτενέρ του Σπατάτσιο. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εντούτοις ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον Λαμπάν, μάλλον οι πιθανότητες συμπερίληψής του στην ενδεκάδα είτε βασικός, είτε σαν αλλαγή, είναι μηδαμινές σε σχήμα 4-4-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ