Η Ανόρθωση των ντέρμπι

Αν και έμειναν τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που και τα τρία παιγνίδια που απομένουν είναι ντέρμπι, τότε μαζί με τους έξι αγώνες των πλέιοφ θεωρητικά και πρακτικά, φθάσαμε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε χάσει σε κανένα ντέρμπι, αντιθέτως έχουμε κερδίσει τα περισσότερα. Και είναι αυτό που γεμίζει με αισιοδοξία τον κόσμο της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, το ότι έχουμε βρει τον τρόπο να παίρνουμε την ουσία στους δύσκολους αυτούς αγώνες.

Και αυτό είναι που περιμένουμε να δούμε και στους εννέα αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν η ομάδα βρει τον καλό της εαυτό, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πανηγυρίσουμε περισσότερα τρίποντα από τους άλλους σε αυτούς τους αγώνες που απομένουν, και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Πρέπει όμως, να δούμε την καλή Ανόρθωση που συνηθίσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Και εδώ είναι που θα φανεί αν μάθαμε από τα λάθη των τελευταίων εβδομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ