Επιστροφή στην… αποτελεσματικότητα

Αυτό το οποίο λείπει από την ομάδα μας τα τελευταία παιχνίδια είναι η αποτελεσματικότητα. Τόσο με τη Νεα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα, όσο και με την Ομόνοια στο κύπελλο, η ομάδα μας δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν τελειώνει με γκολ. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που χάθηκαν οι βαθμοί με τη Νεα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας στο “Αμμόχωστος” και στο Δασάκι της Άχνας αντίστοιχα.

Λίγο τα αμυντικά λάθη και λίγο η έλλειψη σοβαρότητας στην επίθεση μας φέρνουν σήμερα να βρισκόμαστε στο +1 από το δεύτερο Αποέλ. Μια μικρή διαφορά την οποία καλούμαστε να διαφυλάξουμε, αν όχι να επεκτείνουμε στους εννέα εναπομείναντες αγώνες.

Έτσι, από τον αυριανό αγώνα, η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο. Να διορθωθούν άμεσα τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη και να επανακτηθεί η επιθετική σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών στο τελείωμα των φάσεων. Διορθώνοντας τα δυο αυτά στοιχεία στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές μας, θα θυμήσουν Ανόρθωση απ’τα παλιά και έτσι θα κάνουν ευκολότερο το έργο τους που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ