Βελτίωση, μετά από καιρό

Ίλιτς και Γκάλαμαζ έκαναν αρκετά καλή δουλειά αμυντικά στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, αν και η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα μετά από την εξαιρετική ενέργεια του Άλεξ Ντα Σίλβα.

Η ομάδα της Λάρνακας δεν έγινε επικίνδυνη σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ μετά το 20′ και μέχρι τη στιγμή του τέρματός της, η ΑΕΚ όταν είχε την κατοχή, δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες. Το ότι είχε την κατοχή, οφείλεται στην οπισθοχώρηση της ομάδας μας, που αποδείχτηκε λάθος καθώς με την φόρα που είχε, μπορούσε να τελείωνε το παιγνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Μετά από αρκετούς αγώνες, ο Ίλιτς επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε και τα ανεβάσματα του με την μπάλα που μας συνήθισε. Ο παρτενέρ του στην άμυνα, Γκαλαμάζ, υπερίσχυσε των αντιπάλων του στο ψηλό παιγνίδι, ενώ οι καλές του τοποθετήσεις είχαν ως αποτέλεσμα πολλές φορές να βγαίνει πρώτος στην άμυνα και να ανακόπτει τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας.

Η βελτίωση στην άμυνα είναι ένα θετικό στοιχείο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και πρέπει να υπάρχει συνέχεια και στους επόμενους αγώνες. Όπως δήλωσε ο Λέβι μετά τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, έχει κατασταλάξει σε ποιους θα χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας, και αυτοί όπως φαίνεται είναι οι Ίλιτς και Γκαλαμάζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ