Απέτυχες παταγωδώς σήμερα

Το μεσημέρι είχαμε αναφέρει πως ο Λέβι δίνει σήμερα τη πιο δύσκολη του εξέταση από τη μέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Μεγάλης Κυρίας. Και δυστυχώς, απέτυχε παταγωδώς. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Από τη δουλειά που… έγινε στα στημένα τις τελευταίες δύο εβδομάδες; Από το απίστευτο λάθος να προχωρήσει στη δεύτερη αλλαγή ενώ ο Άντιτς ήταν τραυματίας; Από την αλλαγή του συστήματος όταν τα προηγούμενα λεπτά αναλάβαμε τον έλεγχο του αγώνα;

Σήμερα κύριε Λέβι απέτυχες παταγωδώς. Παρουσίασες μία ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς πλάνο, και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα μετά το 1-0. Είδαμε μία Ανόρθωση ακόμη χειρότερη από αυτή των τελευταίων αγώνων. Άφησες εκτός 18άδα το μόνο καθαρό ακραίο που είχες στη διάθεσή σου εκτός των βασικών επιλογών, με τους άλλους δύο να σέρνονται στο γήπεδο.

Ευθύνες έχουν όλοι. Προπονητής, ποδοσφαιριστές, διοίκηση. Αλλά εσύ κύριε Λέβι είσαι αυτός που έπρεπε να παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό σήμερα, και πράγματι παρουσίασες. Κάτι ακόμη χειρότερο από τους προηγούμενους αγώνες. Για τους ποδοσφαιριστές και διοίκηση, θα επανέλθουμε μετά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ