Λέβι, δίνεις τη μεγαλύτερη σου εξέταση

Όπως ήρθαν τα πράγματα, το σημερινό παιγνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ έχει χαρακτήρα ζωής και θανάτου. Κερδίζεις και αποκτάς σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο καθώς θα έχεις δύο νίκες απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, κάτι που θα έχει τη δική του σημασία σε περίπτωση ισοβαθμίας. Επίσης, με νίκη σήμερα η ψυχολογία στην ομάδα πηγαίνει στα ύψη, ενώ για τους αντιπάλους μας θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, έχοντας χάσει δύο φορές σε δύο παιγνίδια από την ομάδα που έχουν να αντιμετωπίσουν στη μάχη του τίτλου.

Με την ισοπαλία, το ΑΠΟΕΛ έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη φάση των πλέιοφ. Σε περίπτωση ήττας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να φέρει η επόμενη ημέρα. Για αυτό και ο Λέβι σήμερα δίνει τη μεγαλύτερη του εξέταση από τότε που ήρθε στην ομάδα. Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο, και ο Ισραηλίτης καλείται να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σήμερα που θα μας δώσει τη νίκη.

Μετά και το παιγνίδι με την ΑΕΛ, ο Ρόνι Λέβι είχε δύο εβδομάδες να δουλέψει με την ομάδα και να διορθώσει αυτά που μας στοίχησαν στους τελευταίους αγώνες, και τα οποία είναι πολλά. Φυσικά, η νίκη είναι ευπρόσδεκτη με όποιο τρόπο και να έρθει, αλλά θα είναι «καθησυχαστικό» για τον κόσμο της ομάδας αν δει μεταμορφωμένη την Ανόρθωση προς το καλύτερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ