Ανάλυση: Πως χάθηκε το +6

Ντροπιαστική η πρωτοφανής κατρακύλα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες η Ανόρθωση. Εκεί που η ομάδα μας ήταν στο +6 κινδυνεύει να βρεθεί στο -3, αφού το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή την ουραγό –και αδιάφορη- ΑΕΠ και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ένα σενάριο το οποίο είναι και πολύ πιθανό να υλοποιηθεί και το οποίο θα είναι απόλυτα καταστροφικό. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει πάρα πολύ και δεν υπάρχει… πολυτέλεια για άλλες απώλειες.

Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξυπνήσουμε. Χρειάζεται να αλλάξουμε πρόσωπο και να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που είχαμε στον α’ γύρο. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί και πως έχει το ρόστερ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το γιατί τώρα δείχνει τόσο κακή εικόνα, αυτό είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό, το οποίο καλείται να απαντήσει ο Ρόνι Λέβι αλλά και η διοίκηση μας.

«Χάθηκαν» τα κλειδιά μας

Παίκτες κλειδιά όπως οι Λαβόρδε, Σπαντάτσιο, Ρέζεκ και Οκκάς έχουν «χαθεί» από τον αγωνιστικό χώρο και εδώ είναι που η διοίκηση θα πρέπει να παρέμβει άμεσα, ούτως ώστε να βάλει ένα τέλος στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Λογικά τα νεύρα

Η αυτοκτονία της ομάδας μας είναι λογικό να προκαλεί νεύρα από τους οπαδούς, αφού ο Ρόνι Λέβι δεν φαίνεται πως είναι ικανός να αλλάξει τα εις βάρος μας δεδομένα. Ό,τι και να δοκίμασε δεν του έχει βγει και στα επόμενα παιχνίδια πλέον, παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Κι απ’ ότι φαίνεται και από το γήπεδο, ούτε οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να εμπιστεύονται πλέον τον προπονητή τους. Στα τελευταία μας παιχνίδια, δεν έχουμε τη σιγουριά που είχαμε σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο, δείχνουμε να είμαστε χαμένοι και χωρίς αρχή και τέλος.

Στα σκουπίδια!

Εννέα βαθμοί πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων και εκεί που όλοι μας είχαν για το πρώτο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα οι συγκυρίες αλλά και η αγωνιστική μας πτώση μας έφερε από καταδιωκόμενους σε καταδιώκτες! Σε πέντε παιχνίδια, η Ανόρθωση έχασε μια φορά (2-1 από Σαλαμίνα), κέρδισε άλλη μια (5-1 την Αγία Νάπα) και έφερε τρεις ισοπαλίες (2-2 με Εθνικό και 1-1 με ΑΕΚ και ΑΕΛ).

Τραγική επιθετικά και αμυντικά

Η αρχή έγινε από την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 2-1, στο «Αμμόχωστος». Ναι μεν η ομάδα μας ήταν άτυχη και δέχθηκε γκολ από διαιτητικά λάθη, όμως σε καμιά περίπτωση αυτό δεν πρέπει να δικαιολογεί τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ξαφνικά, ξέχασαν την μπάλα που έπαιζαν.

Σε αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα μας παρουσίασε τραγική εικόνα στην άμυνα, ενώ για πολλοστή φορά φάνηκε το τεράστιο πρόβλημα που έχουμε στις στημένες φάσεις. Στην επίθεση από την άλλη έχουμε τεράστια έλλειψη συγκέντρωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που μπορούσαμε στα παιχνίδια μας να σκοράραμε παραπάνω γκολ για να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Πρόεδρε ανέλαβε δράση

Η διοίκηση οφείλει άμεσα να αναλάβει δράση. Χρειάζεται να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές μας, όπως επίσης και τον Ρόνι Λέβι, ασφαλώς. Πλέον, στα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια οφείλουμε να έχουμε τις λιγότερες δυνατό απώλειες ούτως ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε και πάλι στην πρώτη θέση και στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. ..

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ