Αγοράζουν ακόμα τζιαι τις πέτρες!

Γεια σας φίλες και φίλοι μου κυανόλευκοι!

Έλειψα λίγο καιρό, αλλά είμαι πάλε δαμέ. Λλίο οι γρίππες, λλίο κάποιες υποχρεώσεις αφήκαν με εκτός.

Σε τούτο το διάστημα που το +6 εφτάσαμε να είμαστε που κάτω που τους ακατονόμαστους.

Έμαθα ότι αγοράζουν ό,τι έβρουν μπροστά τους τζιαι μπροστά μας για να μας κόψουν βαθμούς. Για αυτό βάλλουν μας οι άλλοι γκολ με φάουλ, γκολ με οφσάιντ, με σιέρκα κλπ.

Εν θα πω “επέσαν οι μάσκες” γιατί ξέρουμεν τι πάστα είναι. Εφκήκε πρώτα ο ακροπορδαλάς τζι έφκαλε ολόκληρο σενάριο -τζιαι πάντα με τζείνες τις αβάσιμες του τις “πληροφορίες” τζιαι είπε ότι αγοράσαμεν ούλλα τα παιχνίθκια ως το τέλος. Τελικά αλόπως εννοούσε ότι η παράγκα τους τα αγόρασε ούλλα.

Έτσι. Η ιστορία εξεκίνησε με το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό. Στον Τακτακαλά ελαλούσαν το οι ίδιοι οι παράγοντες του ότι το ΑΠΟΕΛ αγόρασεν τους για να μας κόψουν βαθμούς. Όμως είχαμε την τύχη τζιαι με το μέρος μας τζιαι εκαταφέραμε να γυρίσουμε το ματς.

Μετά, στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα, οι “πεθαμένοι” επαίξαν την μάππα της ζωής τους, εβάλαν μας θκυο γκολ άκυρα τζιαι άρκεψε η κατρακύλα μας. Σε όσους σκέφτονται ακόμα γιατί να “πουληθεί” η συμπολίτισσα μας, απλά σκεφτείτε ότι χρωστά μισθούς στους παίκτες της τζιαι τα οικονομικά της, όπως σε ούλλες τις ομάδες, εν χάλια μάυρα. Ε, ποιος έκαμε πορείες στο Champions League τζιαι βαστιέται καλά; Θκυο μηνιάτικα τους ετάξαν τζιαι ήταν αρκετά για να παίξουν όση μάππα εν επαίξαν σε όλη τη χρονιά. Ως τζιαι οι Σαλαμιναίοι σε τζείνο το ματς εδιερωτούνταν γιατί τόσο μεγάλη διαφορά η ομάδα τους σε σύγκριση με το ματς το προηγούμενο, που ήταν, ω τι σύμπτωση, με την πιο “καθαρή” ομάδα της Κύπρου.

Μετά ήταν το παιχνίδι με τον Εθνικό. Λαντ Ρόβερ, ιστορίες κλπ, ήρτε το 2-2 όπως τους εβόλεψε. Τζιαι ήρτε τζιαι η ώρα του Χατζημπατζή να φκει που το καβούκι του τζιαι να φκάλει την γλώσσα του περίπατο. Το ωραίο ήταν το “για όνομα του Θεού μας βλέπουν”. Ναι, βλέπουν σας τζιαι γελούν μαζί σας.

Πάμε τζιαι στα ματς με την Ομόνοια για το κύπελλο. Στο πρώτο ο πάτσος ήταν δυνάμενος γιατί εσοκαριστήκαμε με τα όσα είδαμε στο “Αμμόχωστος”. Εν ήθελε πολλά να κλονιστεί η ομάδα που για 20 τζιαι βάλε παιχνίθκια ήταν αήττητη. Επαίξαμε χάλια γιατί ήμασταν ακόμα ζαλισμένοι τζιαι εφάμεν τεσσάρα. Που τζιαμαί τζιαι τζει εχάθηκε η πρόκριση τζιαι ήταν επόμενο να τις φάμε τζιαι στον επαναληπτικό, αφού ετέλειωσε η υπόθεση κύπελλο για μας.

Τζιαι φτάνουμε στον αγώνα με την ΑΕΚ, που νύχτα-μέρα κρούζουν που το κακό τους ότι είμαστε αφεντικά της πόλης τους.

Απ’ ότι έμαθα, η διοίκηση τζιαι οι παίκτες των σκουληκιών ετοιμάζαν πάρτι σε περίπτωση που θα μας εκόφκαν βαθμούς. Δεν θέλουν με τίποτε να μας δουν να πανηγυρίζουμε στις Φοινικούες τίτλο. Χώρκα που τζιαι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι για θκυο μήνες. Ήρταν οι λεφτάες, εχώσαν τους μισθούς τζιαι επαίξαν μας μάππα τζιαι ξύλο, με την προϋπόθεση να παίξουν τζιαι στα μπαράζ φιλικά μαζί τους. Εν πελλοί να πουν όι; Θκυο μισθοί καλήφκουν τους τη χρονιά ως πάρατζιει.

Αν επήαν τελικά ή όχι μετά να τα σπάσουν, εν έχω ιδέα. Αλλά εν για να δείτε πόσο παρασκηνιακά εταράξαν για να φέρουν την ανατροπή.

Η πλάκα ήταν πως εζητήσαν τζιαι να παίζουνται τα παιχνίθκια με πέντε διαιτητές τωρά τζιαι να πάει. Ξέρετε, σε περίπτωση που πέσει ο παίκτης τους στην περιοχή, να έχουν παραπάνω τσιανς να κερδίσουν πέναλτι, ή να αφήκουν τους αντίπαλους τους με 10 παίκτες κλπ.

Πέραν τούτων, είχαμεν τζιαι τον ψυχολογικό ταμπλά που μας έπιαε. Εν έχει έτσι πράμα – να χάνουμε τα άχαστα. Εν ψυχολογικό το πρόβλημα τζιαι πιστέφκω θα λυθεί. Το παιχνίδι με τα σκουλήκια ήταν καλή ευκαιρία, αλλά εφάμεν ένα γκολ που για την αλήθκεια δεν εκόφκετουν.

Προχωρούμε όμως. Οι παραγκόβιοι παίζουν με την αδιάφορη Πάφο τζιαι μεις έχουμεν την ΑΕΛ στην Λεμεσό. Επιβάλλεται η νίκη για να μπορέσουμε μετά να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει στο “Παπ”. Άκουσα ήδη πως ο Chipmunk γυρεύκει τρόπο για να μεν πάει. Τωρά αν είναι αλήθκεια ή ψέματα, εν ξέρω. Το μόνο που ξέρω εν ότι άναψες φωθκιά τζιαι έγυρνες πετρόλαο χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ