Σχεδόν πλήρης για την πρώτη εκτός έδρας ήττα

Με μοναδικό απόντα τον Σερτζίνιο Γκριν και τον τιμωρημένο Μάτζι  θα παρατάξει σήμερα την ομάδα του ο Ραν Μπεν Σιμόν.  Παρόλο που κατά την  διάρκεια της εβδομάδας ήταν αμφίβολος  ο Αλεξ Ντα Σίλβα και εκτός ο Σεράν Πόλο λόγω τιμωρίας, εντούτοις  στην πορεία ο Αλεξ κατάφερε να προπονηθεί, χθες Παρασκευή, σε φουλ ρυθμούς και να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του. Η περίπτωση του Σεράν Πόλο εμπίπτει στο δίκαιο πρωτάθλημα επί ίσοις όροις.

Η Α.Ε.Κ μέχρι στιγμής αποτελεί την μόνη αήττητη ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, οπότε σήμερα έφθασε η ώρα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα.

Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαΐμοφ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καταλά – Μουρίγιο, σε περίπτωση που ο Σεράν Πόλο δεν χρησιμοποιηθεί. Μέρτακκας θα είναι στο δεξί αμυντικό άκρο, ενώ αριστερά η θέση παίζεται μεταξύ Ντε Κλερ και Ζιλέ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μαραγκός και Φαν Ντάικ και μπροστά τους ο Μέρσιο, σε περίπτωση που μείνει τελικά στον πάγκο ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή θα είναι ο Τσάντο, και στα επιθετικά άκρα οι Πάλιτς και Τομάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ