Υγιεινός περίπατος με 0-3 σετ

Την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει αρκετά νεαρά κορίτσια είχε ο προπονητής μας, κ. Ομελτσένκο, στον αποψινό αγώνα ενάντια στην Ολυμπιάδα.

Οι κοπέλες μας δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας της Νεαπόλεως με 0-3 σετ. Τα σκορ στα τρία σετ: 15-25, 09-25, 17-25.

Η δέκατη-τέταρτη ήταν και η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας πρώτης κατηγορίας γυναικών, με τη Μεγάλη Κυρία να τερματίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της, έχοντας το απόλυτο των εικοσιοκτώ βαθμών. Τα στατιστικά μάλιστα προκαλούν αίσθηση, καθώς ο Φοίνικας σε δεκατέσσερις αγώνες έχασε μόλις τρία σετ(!), κερδίζοντας σαρανταδύο. Η τελευταία χρονιά που κάποια ομάδα πέτυχε το απόλυτο στα 14 παιχνίδια και μάλιστα με τα ίδια κερδισμένα-χαμένα σετ (42-3), ήταν η χρονιά 2006-2007, που η ΑΕΚ κατέκτησε και το double. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να γίνει φέτος και με τις κοπέλες μας!

Πλέον, ο τίτλος του πρωταθλητή, θα κριθεί στα πλέυ-οφ, στα οποία θα μας συνοδεύσουν Απόλλωνας (25β), ΑΕΛ(24β) και ΑΕΚ Λάρνακας (23β). Παρά το ότι όλοι πλέον μας χρίζουν ως το πρώτο φαβορί, συνεχίζουμε πειθαρχημένα, με σκληρή δουλειά και την αναμενόμενη συμπαράσταση του Ανορθωσιάτικου κόσμου, τουλάχιστον στο ΑΤΙ!

Επόμενο παιχνίδι, πρώτο των πλέυ-οφ, με την ΑΕΚ στο Κίτιον.

Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι: Κούτα, Δαυϊδ(Λίμπερο), Παύλου, Αγγελοπούλου, Οικονομίδου, Ζεμπύλα και Καραγιάννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ