Ερχόμαστε, ξανά!

Καλημέρα περήφανα αδέλφια,

Αν και οι φίλοι μας οι Ομονοιάτες είχαν αρχίσει να παρακαλούν να μην μπουν στην 4άδα μπας και γλιτώσουν επιτέλους από τον Λέβι, η κλήρωση του Κύπελλου μας στέλλει για άλλη μια εκδρομή στο ΓΣΠ. Στο εξοχικό του κυρίου Ρόνι Λέβι. Πάμε λοιπόν, πιο “ανεβασμένοι” από ποτέ, για την 4η συνεχόμενη νίκη, πάνω στον άλλοτε κακό μας δαίμονα, που πλέον όποτε μας βρίσκει απέναντί του επικαλείται Θεούς και δαιμόνους για να τον σώσουν, αλλά μάταια.

Το ατυχές αποτέλεσμα με τη συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας πτοήσει. Κάποτε θα ερχόταν και μία άσχημη μέρα, το θέμα είναι να τη διαχειριστείς σωστά, να πάρεις τα μηνύματα που πρέπει ώστε να προβείς στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να μπεις στην επόμενη μέρα ακόμα καλύτερος, πιο δυνατός, πιο πεισμώμενος. Να μασάς σίδερα! Η κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αντιθέτως μάλιστα, είναι ευεργετική και χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτε σωστά. Φαινόμενα μηδενιστικής κριτικής όμως, είναι ντροπή να εμφανιστούν, για μία ομάδα που πάει ολωταχώς για ρεκόρ βαθμών, που συντρίβει την περσινή συγκομιδή της πρωταθλήτριας ΑΕΛ στην αντίστοιχη αγωνιστική, και που έχει κερδίσει σχεδόν όλα τα ντέρμπι τα οποία έχει δώσει.

Με νίκη σήμερα λοιπόν, για 3η φορά φέτος πάνω στη μισητή Ομόνοια, επανέρχεται στο ζενίθ η ψυχολογία όλων όσων συνθέτουν το γαλανόλευκο οικοδόμημα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση (και) του Κυπέλλου, μιας και φέτος μπορούμε και τα θέλουμε όλα δικά μας, “όλα μπλε”, και μπαίνουμε με τη φόρα μας στην τελική ευθεία. Τίποτε και κανένας δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει, μέχρι την τελική επικράτηση.

Πάμε δυνατά, περήφανα, ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΑ! Όσοι θα έχουν την τύχη να παρεβρεθούν δίπλα στην ομάδα μας, λόγω και του ακατάλληλου της ώρας, να πωρώσουν τους παίκτες μας να πατήσουν την παρωδία που λέγεται Ομόνοια. Ο άλλοτε κακός μας δαίμονας, πλέον δεν μας φοβίζει!

Πάνω τους!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Προς Θεού, να μεν ξανακουστεί το “είστε οι καλύτεροι πελάτες..” μετά τη νίκη σήμερα. Αίσχος! Την προηγούμεν φορά ντράπηκα για την κατάντια μας. Ο Ανορθωσιάτης ξέρει να σέβεται κύριοι! Οι καλύτεροι πελάτες έχουν αποδείξει την πίστη και την αφοσίωσή τους, δεν γίνεται να τους ξεγράφουυμε τόσο εύκολα.

Υ.Γ.2. Για όσους Αποελίστες αρχίσαν ξαφνικά να έχουν ελπίδες, χωρίς να βλέπουν τα χαλιά τα μαύρα της ομάδας τους, που κερδίζει κουτσά-στραβά και με το στανιό: 45 και πόψε! Λογικά αρχίσατε ήδη τους εφιάλτες.

Υ.Γ.3. Αν ένει σήμερα τραβάτε μας σε βίντεο ακόμα κανένα σύνθημα, επετύχατε το το προηγούμενο!

Υ.Γ.4. Μετά τες τελευταίες τραγελαφικές σφαγές που μας εκάμετε, ελπίζω να μεν μας χαλάσετε τη γλύκα να τους δέρνουμε με 10 παίκτες κάθε φορά. Ούλλα συγχωρώ σας τα, αλλά τούτο όχι. Εισηγήση: σήμερα δοκιμάστε με 9, μπορεί ναν πιο ωραία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ