Το περσινό Σαλαμίνα-Ανόρθωσις

Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Μεγάλη Κυρία, αφού στην πρώτη αγωνιστική της νέας ημερολογιακής περιόδου, στις 5 Ιανουαρίου, “σκόρπισε” τη συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα με 0-3, μέσα στο Αμμόχωστος.

Ο αρχηγός Γιάννης Οκκάς, ήταν ο άνθρωπος που έλυσε το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας στο 34ο τρίτο λεπτό, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα από ιδιαίτερα μακρινή απόσταση, με ένα κεραυνό εκτός περιοχής.

Την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Αγγέλοφ στον κενό χώρο εκμεταλλεύτηκε ο δαιμόνιος Λαβόρδε, για να διπλασιάσει της τέρματα της ομάδας μας στο 70ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Αγγέλοφ μετατράπησε εκτελεστή. Μπήκε φουριόζος στην περιοχή και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι “τέλειωσε” οριστικά το παιχνίδι, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής του διάρκειας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα (Στιβ Κωνσταντινίδης): Μίλιτς, Φωτίου, Μπενίτεθ, Γκαρσία, Μοδέστε, Βουνκ (62’ Τορνάουτ), Λαμπρόπουλος, Σααβέδρα (68’ Μοδέστου), Γκρέι, Χατζηπαντελίδης, Ντίξον (77’ Γιαγκουδάκης).
Στον πάγκο: Χατζηφραγκίσκου, Τορνάουτ, Γιαγκουδάκης, Αδάμου, Θεράποντος, Μοδέστου, Παναγιώτου.

Ανόρθωσις (Ρόνι Λέβι): Κόζατσικ, Άντιτς, Κόλιν, Σπρόκελ, Σιέλης, Ανγκέλοφ, Λαμπάν, Μαρκίνιος, Λαβόρδε (77’ Ράμος), Ρονκάτο (83’ Βουτσίτσεβιτς), Οκκάς (81’ Κωνσταντίνου).
Στον πάγκο: Σταχόβιακ, Τόμασιτς, Βουτσίτσεβιτς, Ράμος, Κωνσταντίνου.

Ας θυμηθούμε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ