Το εξοχικό μας καλεί

Επιστροφή στο εξοχικό του Λέβι μετά από δυόμιση εβδομάδες από την τελευταία μας επίσκεψη εκεί, στο νικηφόρο 3-1 απέναντι στην Ομόνοια. Ο Λέβι σε οκτώ αγώνες που έδωσε σαν προπονητής της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, μετράει το εκπληκτικό στατιστικό των επτά νικών και της μίας ισοπαλίας. Όλοι οι αγώνες ήταν για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ενώ ο αυριανός αγώνας απέναντι στην Ομόνοια είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Το ΓΣΠ είναι ένα γήπεδο που «πάει» του Ισραηλίτη προπονητή, και αναμένουμε αύριο να δούμε μία καλύτερη Ανόρθωση από αυτή που είδαμε στο παιγνίδι με τη Σαλαμίνα. Αναλυτικά οι επιδόσεις του Λέβι στο εξοχικό:

Ποδοσφαιρική χρονιά 2012 – 2013

Φέτος μέχρι στιγμής δώσαμε τρεις αγώνες στο ΓΣΠ, με αντίπαλους τους ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ολυμπιακό, όπου μετράμε τρεις νίκες, ενώ αύριο πάμε για την τέταρτη.

Ολυμπιακός – Ανόρθωση 1-3  / Σκόρερ: Λαβόρδε, Ρέζεκ, Ρονκάτο

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 0-1  / Σκόρερ: Ρέζεκ.

Ομόνοια – Ανόρθωση 1-3 / Σκόρερ: Ιτζάγκι (2), Ρέζεκ

Ποδοσφαιρική χρονιά 2011 – 2012

Την περσινή χρονιά, με τον Λέβι προπονητή, δώσαμε πέντε αγώνες στο ΓΣΠ, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αναλυτικά, μετρούμε δύο νίκες επί της Ομόνοιας, και οι δύο με 10 ποδοσφαιριστές, μία νίκη και μία ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ, και μία νίκη με τον Ολυμπιακό.

Ομόνοια – Ανόρθωση 0-1 / Σκόρερ: Ρονκάτο

Ομόνοια – Ανόρθωση 1-2 / Σκόρερ:  Μαρκίνιος , Ρονκάτο (για τη φάση των ομίλων)

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 0-0

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-2  / Σκόρερ: Ρέζεκ, Λαβόρδε (για τη φάση των ομίλων)

Ολυμπιακός – Ανόρθωση 1-2 / Σκόρερ: Οκκάς, Ρέζεκ

Όσον αφορά τα τέρματα, σε αυτούς τους οκτώ αγώνες, έχουμε πετύχει 14 τέρματα ενώ δεχθήκαμε μόλις 5!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ