Στο “Κίτιον” για τη 15η σερί νίκη

Πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών αύριο Τρίτη, και η ομάδα μας κάνει την αρχή με αγώνα εκτός έδρας στις 20:00 το βράδυ. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει στο “Κίτιον” την ΑΕΚ και έχει μοναδικό στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί που διατηρεί από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες απέναντι στην μαχητική ΑΕΚ ποτέ δεν μπορούν να θεωρηθούν εύκολοι, όπως άλλωστε και κάθε αγώνας σε μια τελική φάση, στην οποία συμμετέχουν οι κατά τεκμήριον καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση για να κατακτηθούν ακόμα 2 πολύτιμοι βαθμοί. Απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές μέχρι για την ανάδειξη του πρωταθλητή και όλα θα κριθούν σε αυτές τις τελευταίες αναμετρήσεις, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας, μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν μέχρι τώρα.

Στους αγώνες της κανονικής περιόδου, η ομάδα μας κέρδισε δυο φορές την ΑΕΚ. Στο Κίτιον επικράτησε με 3-1 (25-22, 20-25, 25-19, 30-28) και στο ΑΤΙ με 3-0 (25-16, 25-20, 25-17).

Υπενθυμίζουμε, ότι η Ανόρθωσις προηγείται με 28 βαθμούς, έναντι 25 του Απόλλωνα (τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο ΑΤΙ), 24 της ΑΕΛ και 23 της ΑΕ Κιτίου. Στον άλλο αγώνα της τετράδας, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα, και τυχόν νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με δική μας νίκη, θα ευκολύνει κατά πολύ την υπόθεση τίτλος.

Βίντεο με πλάνα από πρόσφατη προπόνηση και δηλώσεις πετοσφαιριστριών μας.

Ευχαριστίες στο τμήμα πετόσφαιρας και το AnoVolley για το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ