Στις τρείς αήττητες ομάδες της Ευρώπης!

Ανόρθωση, Πόρτο και Μπενφίκα συνεχίζουν ακάθεκτες την κούρσα για τις αήττητες ομάδες στην Ευρώπη αφού με την επανέναρξη του Αλβανικού πρωταθλήματος η Σκεντερμπέου που συμπλήρωνε την τετράδα ηττήθηκε εντός έδρας από την έβδομη στην βαθμολογία K.F Vllaznia με 0-1. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 73 λεπτό ο Arsen Hajdari. Να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα Αλβανίας ήταν σε διακοπή από τις 02-12-2012.

Έτσι, οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Ευρώπη είναι η Ανόρθωση και οι δύο πρωτοπόροι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, Πόρτο και Μπένφικα.

Η Πόρτο αυτή την Κυριακή φιλοξενεί στο Ντραγκάο την Oλαλένσε που βρίσκεται στην 13η θέση της Πριμέϊρα Λίγκα και δεν αναμένεται να υπάρξει οποιαδήποτε έκπληξη, ενώ η Μπενφίκα ταξιδεύει στους αυτονομιστές της Μαδέϊρα και εύχεται να αποδράσει με το τρίποντο από την καλή έδρα της τοπικής Νασιονάλ που βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ως εκ τούτου επιβάλλεται η νίκη και με την Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος για να διατηρηθούμε στην τροχιά σπουδαίων κατακτήσεων εντός και εκτός Κύπρου αφού το ένα ρεκόρ σπάει μετά το άλλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ